10 toukokuuta, 2015

Äitienpäivänä

Sain herkkuaamiaisen partsille katettuna. Milo ja Sulokin hengaili messissä ja napsi juustonpaloja ja rucolan lehtiä siinä ohessa. :)

Lapset oli askarrelleet suloisia kortteja päiväkodissa ja koulussa + ip-kerhossa ja Isla oli tehnyt upean linnun mulle äitienpäivälahjaksi. Laitettiin se heti makkarin seinälle roikkumaan. Niin hieno!!Meille on tahattomasti muodostunut jonkinlainen perinne viettää äitienpäivä aina  osittain palstalla. Nyt on ollut niin viileää ja märkää ettei olla siellä vielä oltukaan. Mika sitten urheasti käänsi maata kun me lasten kanssa otettiin vähän lungimmin eväiden kimpussa. Taisi olla toissavuonna kun vietin koko äitienpäivän lähes kokonaan omassa rauhassa palstalla siemeniä istutellen. Se oli silloin mun lahjatoive. Vielä en oo mitään tänä vuonna istuttanut, mutta perunoita voisi kohta alkaa jo peittelemään. Eiköhän se kesä sieltä joskus tule..

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana päivä tänään, äideillä, mummeilla, äidiksi tulevilla ja äidiksi haluavilla, ja kaikilla. Mulla oli hyvä päivä. Terkkuja omalle äidille! Oot rakas. 

On this Mother´s Day i woke up to a yummy breakfast on the balcony. Our dog and bunny were there too with little treats of rucola and cheese. :)

I received the most perfect cards from my darlings and Isla had made a really really beautiful bird as a present that ended up on our bedroom wall immediately. I love it!! 

Couple of hours were spent on our garden plot too - as it seems it has became some sort of tradition for our Mother´s Day. Mika was working and me and the kids mostly just eating and relaxing. ;)

I had a good day. I hope you did too!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti