28 toukokuuta, 2015

Tallinnaa, ommeltua ja kuulumisia

Tallinnan reissu ystävän kanssa oli todella ihana ja rentouttava, virkistävä ja täydellinen. Käytiin Karnaluksissa, missä en ollut ennen käynyt (käsityötarviketukku, jos jollekin ei ole nimi tuttu). Huh mikä paikka! Meinasin tulla hulluksi, kun näin lattiasta kattoon vyöryvät nappi- ja nauhahyllyt, vetoketjut, langat, tarvikkeet... Ihan tajuton paikka! Aikaa siellä menikin ja jumituttiin kassalle mun nauhojen mittausten kanssa varmaan tunniksi, mutta myyjät olivat hauskoja eikä välittäneet kärsimättömistä jonottajista (oli siellä toinenkin kassa). Sinänsä huvittavaa, että tuntui kuin kaikki asiakkaat olisi olleet Suomesta. Ainakin 90%.

Harmiksi en ottanut kameraa mukaan ekana päivänä, kun ajattelin, että ostokset painavat jo tarpeeksi ja ottaisin seuraavana päivänä kuvia. No, sain otettua kokonaiset kaksi kuvaa. Sitten alkoi satamaan. Mutta puu ruukussa ansaitsee paikkansa toisena kuvana. Hassu. :)
Myös mekkoja on tullut ommeltua ja sisustus- sekä pötkötyynyjä kaupalle. Ne tuntuvat menevän ihan kivasti, kun ikkunassa on vielä toistaiseksi pelkkä Verhoomotehdas, niin sisustajia käy tällä hetkellä liikkeessä eniten. Huivit ovat melkein valmiita ja tulevat pian myyntiin. Lasten vaatteista on jokunen proto valmiina ja niitä saan toivon mukaan tehtyä pienen erän Libertyn kankaista myös piakkoin myyntiin. Päivät juoksevat hurjaa vauhtia, mutta nautin siitä mitä teen, ja siitä kun saan rauhassa pyöräillä kaunista reittiä (suurimmaksi osin) töihin, kukaan ei kyttää kelloa aamulla. ;)


Liberty of London - PhoebeLiberty of London - Hampton Wedding White☁☁☁

Meillä on ollut myös suuri suru, kun rakas pieni ihana pupumme menehtyi yllättäin. Sulolle tuli paha suolitukos, joka vei meidän pienen kullan yhdessä päivässä, eikä ensiavusta ollut enää apua. Vaikeaa uskoa todeksi koko asiaa. Menetys on vielä sen verran pinnalla, ettei siitä sen enempää. Uutta pupua meille ei kuitenkaan enää tule, sillä Sulo oli meille täydellinen ja niin ainutlaatuinen. Sulo pääsi nukkumaan samaan hautapaikkaan edesmenneiden koirieni kanssa.

☁☁☁

4 kommenttia:

 1. Siellä on hyviä sekä surullisia kuulumisia. Jaksamisia sinulle! Karnaluksista vielä puheen ollen, en ole itse vielä päässyt käymään paikan päällä, mutta ompelukoneen osia olen tilannut verkkokaupan kautta. Toimituskulut ei ole päätä huimaavat ja tulee nopeasti perille:) moni on tainnut koneenkin ostaa sieltä, en vain tiedä miten takuut sitten toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♡ En tiedä myöskään takuista jos koneen ostaa. Pienenä vinkkinä.. Kannattaa laittaa vähän paperille ylös mitä tarvitsee kun sinne menee, sillä mulla ainakin löi tyhjää heti kun näin ne tarvikeröykkiöt siellä. :)

   Poista
 2. Karnaluks on kyllä käsitöitä harrastavan paratiisi. Tänä kesänä on taas päästävä käymään ja hankkia tarvikkeita varastoon. Ihanilta näyttävät ompelutyösi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ensi kerralla pystyy onneksi olemaan varautunut mitä on edessä. :D

   Poista