23 joulukuuta, 2014

Viime hetken vinkit ennen joulua - Inspiraatio

Keräsin vielä viime tipan vinkkejä itselleni ja teille joulun loppumetreille paketteihin ja koristeluun.

Mulla on vielä muutamat paketit käärimättä ja kodin laittaminenkin on ihan vaiheessa. Eilen oli vielä työpäivä, mutta tänään pääsen onneksi keskittymään omiin ympyröihin muutamaksi päiväksi.

Ihania juttuja vai mitä? Lähteet löytyy alta. :)


1
4


5


6


7 ja 8


9


Viimeisen ihanan kuvan (ei lähdettä) kera toivotan teille mitä parasta ja leppoisinta joulua missä ikinä olettekin! Mä heittäydyn nyt hetkeksi sohvalle lasten kanssa katsomaan Pompokoa ja otan iisisti ennen kuin joulutouhut jatkuu. Onneksi saatiin lunta!! Rauhaa ja rakkautta!

☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃

Few last minutes tips for christmas packaging and decoration. Sources are below (couldn´t find one for the last pic). 

Enjoy your Holidays my dear readers! Peace and love! 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ja näin myöhästyneesti, onnellista uutta vuotta teille! :)

   Poista
 2. Jouluiloa ja lämmintä mieltä Sinulle!
  -sirpa-

  VastaaPoista
 3. Joulusiivouksen aikana löytyi monta palapeliä josta puuttuu pala tai kaksi, onneksi en heittänyt niitä vielä roskiin :)

  VastaaPoista
 4. Käsittämättömän ihanaisia pakettikuvia. Kaunis paketti on usein jo melkein puoli lahjaa. Itse yleensä tykkään tehdä kauniita paketteja, mutta tämän vuoden jouluna olin hieman laiska ja en niin kamalasti jaksanut panostaa niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Itsellänikin tulee kyllä monesti niin kiire, etten ehdi aina panostaa itse paketointiin, mutta siinä yritänkin petrata tänä vuonna. Ylipäänsä, että olisin ajoissa asioiden äärellä, enkä aina viime tingassa kuten tähän saakka. ;)

   Poista