12 joulukuuta, 2014

Kotosalla

Meillä on jyllännyt vesirokko. Molemmilla vuoronperään. Onneksi kohta ollaan selvillä vesillä, tai oikeastaan ollaan kyllä jo, mutta maanantaina jatkuu vasta normaalisti koulu, kun tämä viikko oltiin kokolailla eristyksissä.

Pimeys meinaa alkaa ahdistamaan, mutta yritän pitää itseni ja lapset touhukkaina. Siinä sen jotenkuten pystyy unohtamaan. Lastenhuoneeseen ilmestyi tänään hieno lumimaailma. Isla on piirtänyt taas kasan hienoja töitä, eikä vesirokko ole riehumista estänyt. Niksu halusi koristaa pöydän havulla. :)

Rakastan meidän kanin sivuprofiilia. Kuin joku Miyazakin hassu hahmo.

Kaipaan lunta. Näköjään sama kaipaus joutuu toistumaan joka joulun alla. Tylsää. Onko siellä lunta missä sinä asut? Ja missä se on?
We´ve had the chicken pox. Both kids one after another. So we´ve been pretty much indoors this whole week. This darkness is trying to get to me, i´m trying to ignore it by keeping myself and the kids busy. Today they made a fine snowy landscape to their window. My little boy wanted to decorate our dining table with a twig.

I love the profile of our little bunny. Could be drawn by Miyazagi.

I miss snow - a lot. Seems like this happens every year before christmas now.

2 kommenttia:

  1. Vesirokko on mokoma, pitkä itämisaika ja pitkä kuivumisaika, kuumetta ei ole mutta mihinkään et saisi mennä. Tai parempi niin ettei kuumetta ole niin voi riehua kotona;D! Meillä oli tuota pari kk viime keväänä. Ja bunny on tosiaan kuin Miyazakin leffasta :D!

    VastaaPoista
  2. Sun kotikuvat on niin parhaita. Saanko muuttaa teille? :D
    PS. Muutettiin takaisin Suomeen, kunhan saadaan muutto rumba päätökseen J kirjoittelee taas. <3

    VastaaPoista