26 joulukuuta, 2014

Tapaninpäivänä

Uskomatonta miten lumi tuo joulun ja joulumielen. Niin lähellä taas oli musta joulu, mutta ei, ihana pakkasukko heitti lumet vihdoin meillekin ja me ollaan pyöritty nyt pulkkamäessä monta kertaa päivässä, tänään piti kruunata joulun herkuttelut kuumalla kaakaolla ja kermavaahdolla + tietty piparkakkutalon raunioilla. Tänä vuonna piparitalon oli suunnitellut Anna´s... Ihan hyvää se silti oli. :D

Tänään muuten tulee E.T. Pakko katsoa. Sitä ennen mennään vielä vähäksi aikaa mäkeen!
Finally we got snow! Yay! It´s unbelievable how snow brings both christmas and the spirit - for me at least. I feared that we would get a black christmas, but the kind weather man threw us a good white layer on top of the nature and saved the end of this year.

We´ve been sliding hills for two days straight now and today when we came home - we enjoyed some hot cocoa with whipped cream and ate the rest of the gingerbread house in candle light. I love winter!

8 kommenttia:

 1. Ompas sinulla aivan ihastuttava blogi, käsitöitä ja lemmikit. Löysin tänne nyt, selasin pitkälle ja tulen uudestaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos miia! Olen iloinen, että löysit tiesi tänne ja jäit seuraamaan! Tervetuloa! <3

   Poista
 2. Beautiful pictures! cute children! I love your blog...

  VastaaPoista
 3. Moikka Nova!

  Ihania kuvia! Ajattelin laittaa kiitosviestiä ihanasta poppom laukusta, ostin sen jo aiemmin syksyllä ja säästin neidille joulupukin tuomisiksi. Ihastus oli valtaisa <3 Heti kun laukku paljastui kääreistä, sinne laitettiin aarteet ja kuljettiin laukku olalla loppu aatto :D Eli voinen sanoa että täyden kympin lahja neiti 3-veelle ;)

  -LauraLumina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos sulle! Olet ihana asiakas. <3 Kiva kuulla, että laukku on vienyt sydämen! :) Onnellista alkanutta vuotta teidän perheelle!

   Poista
 4. Pssst. Tällainen tiedotus koskien blogiani :)
  http://novamelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marika ja kiitos vinkistä, joka löytyi blogistasi. Täytyykin tutustua tohon kanin sapuskoiden tilaamiseen tarkemmin. :)

   Poista