08 joulukuuta, 2014

Kiitos messuilla kävijöille!

Sinne meni Naisten joulumessutkin tältä vuodelta ja nyt on vielä edessä verkkokaupan päivitys ja muutama tilaustyö ennen joulua. En tiedä johtuiko messujen laiha tili huonosta hallisijainnista (näin kuulin monelta myyjältä ja olihan se F siellä perimmäisessä nurkassa), vai onko ihmiset niin huolissaan lamasta, etteivät uskaltaneet kuin pöytien ohi kävellä (samaa päivitteli kaikki myyjät)? Joka tapauksessa, messut alitti odotukset huimasti (edellisiin vuosiin verrattuna), mutta onnekseni tutustuin taas muutamaan huipputyyppiin ja aika meni kaikesta huolimatta hyvässä seurassa rattoisasti.

Kiitos myös kaikille vakioasiakkaille, jotka piristitte mun päivää (erityisterkut Lindalle!) ja muillekin, jotka pöydästäni jotain löysitte. Kiitos tietysti myös niille muutamalle ihanalle kaverille, jotka tulitte messuille moikkaamaan! :)

Tänään ja huomenna (ehkä koko viikon ajan) päivitän jäljelle jääneitä ja uusiakin tuotteita etsy-kauppaan, joten pysykää kuulolla! Hyvin ehtii vielä joulun paketteihin yksilölliset, huolella tehdyt käsityöt.

Käykääs myös kurkkaamassa mun taitavien messuseuralaisten sivut! 

Sanna Kananoja - hopeakorut ja maalaukset
Miila Westin - kortit ja julisteet 
Sanna - Verhoomo Tehdas ja Asta - Tuoligalleria
Terkut tietty myös vanhalle kamulleni Rosalle parhaasta matkaseurasta! - Vanja Sea

P.s. Pian arvotaan!!! =)My this year´s christmas fairs and markets are now finished and i will be adding my products to my Etsy store during today and tomorrow, maybe this whole week. Tired and relieved to be home again.

2 kommenttia:

  1. Onpas täällä ihanan paljon postauksia! Olen niin kiitollinen että ompelit pojallekin laukun, en malttaisi odottaa hänen ilmettä jouluaattona kun tajuaa että sai OMAN! jee! Sun pöytä oli kyllä niin herkullinen messuilla :) ompeluiloa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi <3! Ei parempi hallikaan paljon auttanut, mutta onneksi oli mukavaa seuraa.. Rosa

    VastaaPoista