03 heinäkuuta, 2014

Toukka Tohveroinen

Kummipoikani äiti on tarinoinut iltasatuna pojalleen toukka Tohveroisen seikkailuista. Toukka on täysin fiktiivinen, mutta muodostunut pienelle pojalle tärkeäksi hahmoksi. Kysyin synttärien tienoilla, että mikä olisi lahjatoiveena ja silloin kuulin Tohveroisesta. Koska hahmolla ei ole mitään muuta ulkonäköä kuin mielikuvitus (+ se on kuulemma tosi pieni), tein toukasta oman mielikuvani mukaisen. Ihan minimaalista en siitä edes ryhtynyt tekemään, sillä tämänkin kokoinen oli jo aikamoista piiperrystä.

Tohveroinen ei ole vielä lähtenyt suurelle seikkailulleen kohti pientä poikaa, sillä paketti odottaa muutakin, mutta eiköhän se tämän viikon aikana vielä pääse maailmalle, vaikuttaa kyllä aika seikkailunhaluiselta tyypiltä.. ;)


This little caterpillar is soon going to leave for a great adventure. He is waiting to get in the nook of a little boy who happens to my my godson. His mom has told him an evening story of a little caterpillar called "toukka Tohveroinen". The character is totally fictive so i didn´t have anything but my imagination when starting to create the little wormy. He seems quite adventurous to me.. ;)

8 kommenttia:

 1. aivan ihana, mahtaa lahjan saaja olla ilonen.

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpö toukkanen! :)

  VastaaPoista
 3. Nämä sinun käsityöt ovat aina niin hurmaavia. Löydät aina niin kaunita kankaita ja osaat sovittaa ne kivasti yhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Ai että miten ihanan värikäs blogi sulla onkaan :) Tykkäisin kovasti askarrella, ommella, kutoa ja virkata, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi opetella kunnolla näitä taitoja :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät Elina! :) Koskaan ei ole hei myöhäistä opetella! Koneella ompelu ei oo mun mielestä kovin vaikeeta, sen kun voi aloittaa niin alkeista ja siinä kehittyy hirmu nopeasti. Itse taas osaan vaan alkeellisesti neuloa ja etenkin virkata ja haluaisin opetella niissä hyväksi. Jonain päivänä aionkin, sitä odotellessa! ;)

   Poista