01 heinäkuuta, 2014

Kesäisiä juttuja

Kaivoin pitkästä aikaa ompelukoneen esille ja tein ystävän tytölle, Islan kaverille synttärilahjaksi hameen (toivelahja). Toiveena oli vihreä väri. Ei tästä nyt ihan vihreää tullut, mutta kyllähän sitä kuitenkin löytyy. ;)
Kangas on mun mielestä niin ihana ja oon pitkään miettinyt missä se tulisi esille tarpeeksi isosti. Mielestäni tässä hameessa kaikki kuviot elävät aika kivasti. Toivottavasti vihreyden vähäisyys ei haittaa ja tyttö tykkää kesähameestaan.


Myös seinät on vaihtaneet hieman väriään meillä. Olohuoneen liila seinä vaihtui "vaahtokarkin" vaaleanpunaiseksi, näkyy hameen taustalla. Tosi hailakka, mutta sävyttää kivasti. Koska maalia jäi paljon yli ja keittiön vaaleanvihreä seinä on kyllästyttänyt mua jo pitkään (ja paljon enemmän kuin olkkarin liila seinä), maalasin senkin samalla sävyllä. Hyvä tuli (Mikan sanoin; kunnes taas...). No joo, ehkä mä nyt oon jälleen jonkun aikaa tyytyväinen. :D


Sitten vielä, tänään meille saapui ihana yllätys postissa! Ihmeteltiin Islan kanssa söpöä pakettia ja kummasteltiin, että mitä ihmettä siellä voi olla?? Blogini lukija LauraLumina, joka on myös ollut asiakkaani jonkin aikaa ja voitti juuri arvonnassani, oli askarrellut tyttönsä kanssa söpöjä teippilintuja ja päätti ilahduttaa meitäkin kolmella kappaleella. Kyllä tuli niin hyvä mieli ja sydäntä lämmitti! Kiitos Laura! ♥ Posti oli tositosi ihana yllätys ja ihanasti ajateltu sinulta. :)

Vaikka sitä valitettavasti joutuukin sietämään välillä jos jonkinmoista tallaajaa, niin on sanoinkuvaamattoman arvokasta ja ihanaa törmätä ihmiseen, joka vilpittömästi haluaa toista ilahduttaa ja välittää positiivista fiilistä. Linnut tuli kuin tilauksesta keittiön ikkunaamme koristamaan, joka on jotain kesäistä kaivannutkin!

☁☁☁☁☁

I haven´t sewed in a while but yesterday i dug up my machine and made a summer skirt for my friends birthday girl and Isla´s friend. Her wish was green skirt. Well.. this didn´t turn out very green, but there is some of that too. ;)

I love this fabric and have been waiting to find a suitable use for it - one that would show off the pattern well enough. I think it breathes nicely in this skirt. I hope she likes it too, despite the lack of greenness.

Behind the skirt you can see our new wall color. I got bored of the lilac we had on our living room before so i painted the wall "marshmallow" pink. Very light but i like the shade. Since almost a full tin of paint was leftover - i decided to use the same color to cover up our light green wall in the kitchen. That was a perfect use for the paint, especially since i was totally bored of that green wall (even more so than the lilac).

The postman brought us a heartwarming package today. One of my readers and a client for some time now (who also happened to win in my previous giveaway) had crafted pretty washi tape birds with her little girl and for some reason thought to send three of those to us to brighten our day. We were very happily surprised and love them a lot! Our kitchen window was in need of something like this so it was truly a perfect surprise! 

3 kommenttia:

 1. Olkaa hyvä <3 Oi kuinka kiva huomata että saatiin yllätettyä ja ilahdutettua teitä! Tyttärellänikin lentelee samaisia lintusia oman huoneensa lampusta :) Kaikki sinulta ostetut käsityöt ovat olleet aivan ihania ja pisteenä i:n päälle oli tuo arvontavoitto, se piristi todella paljon! Hyvää fiilistä on kiva laittaa eteenpäin, jokainen ansaitsee välillä arjen yllätyksiä ;)

  -LauraLumina

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloiset linnut, miten kiva yllätys! Hame on myös ihanan värikäs.
  Varmasti lahjan saaja tykkää. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kyllä ihmiset on ihania! Niin ja kaunis on tekemäsi hame.

  VastaaPoista