14 heinäkuuta, 2014

Iltaretki villasukissa

Kaksi viikkoa lomaa jäljellä ja nyt alkaa jo vähän kammottaa miten nopeasti aika meneekään. Jäin kuitenkin jo Juhannuksena vapaalle, enkä meinaa tajuta mihin tää aika on kadonnut! Nyt siis otetaan kaikki irti loppuajasta ja retkeillään vielä päivän viime metreihin saakka.

Tänään lähdin lasten kanssa pyöräilemään Vantaanjoen vartta pitkin Tuomarinkartanoon iltapalalle. Retken tarkoitus oli tosiaan vaan nauttia ilta-auringosta, ottaa vähän happea ja vetäistä iltapala samaan syssyyn. 

Mukaan otettiin mummin ystävän neulomat ihanat villasukat, lähinnä vain siksi, että saan niistä kivoja kuvia. Kyllä taas sydäntä lämmitti kun mummi kertoi, että hyvä ystävänsä oli ilman sen kummempia päättänyt neuloa mun lapsille sukat, vaikka hänellä omiakin lastenlapsia riittää. Kiitos Marina! Sukat on ihanat! Only two weeks left of my summer vacation. It seems so little in the whole amount of almost six weeks - and i don´t even know where that time has disappeared! So now i´m trying to enjoy every last bit of this free time i still have left. 

This evening me and the kids took our bikes and bicycled by the river to Tuomarinkartano to enjoy the evening sun, landscapes, breath some fresh air and also eat our evening snack outdoors. 

With us i took wonderful woolen socks that my moms friend had knitted for my kids. Such a warm hearted person. She has a few grandchildren herself too but just because she wanted - she had made these pretty warm socks for my kids. We are so grateful. 

15 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen ihania kuvia jälleen - osaat kyllä tuon kuvaamisen taidon!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Anteeksi kun kirjekaveri ei ole vastannut Islalle. Mutta meillä alkaa loma pian niin poika saa alkaa kirjoittelemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei mitään hätää! Kirjeitä kirjoitellaan sit kun siihen tulee se inspis. Ihanaa lomaa sinne teille, odotellaan kirjettä rauhassa. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja mahtava kiipeilypuu! Pyörä/eväsretket on kivoja. :) Kivat sukat myös, ihana ajatus mummin ystävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manda, joo toi kiipeilypuu on aika ihana. Muutenkin koko ympäristö on niin kaunis ja rauhoittava, siellä on aina kiva evästää. :) Sukat on <3.

   Poista
 4. Ihania kuvia! Ja söpöt villasukat! Mua harmittaa kun oma mummoni ei enää oikein näe kutoa sukkia, ja oma äitini taas on vielä liian nuori ja kiireinen kutomaan sukkia :D Ja itse olen tietenkin niin tumpelo etten osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosa, niin on ihanat sukat! :) Ymmärrän sun sukkadilemman. Ei meilläkään lapset mistään villiksiä yleensä saa jos en itse neulo niitä. Mä taas oon siinä aika hidas koska oon niin laiska neuloja. Yksi sukka tulee aina nopeesti ja sit toista saa odottaa melkein niin kauan, että eka on jo pieni. :D

   Poista
 5. Ihania kuvia! <3 Ja niin kauniit villasukat! Havahduin samaan totuuteen, että aika lomalla kuluu ihan liian lujaa. Onneksi ollaan paljon kivaa ehditty ja samaa vauhtia täytyy vaan pitää päällä. Pari lisäviikkoa lomaan olis kyllä ihan huippua! Oikein kivoja lomapäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä, en tajua miten tää aika voi edes mennä näin nopeesti. Tuntuu ettei pysy perässä millään. Mutta näin se nyt menee ja siitä on tosiaan otettava kaikki irti (minkä ehtii ;). Nautinnollista loman jatketta myös teille!

   Poista
 6. Ihana tunnelma, ihanat lapsoset ja suloiset ja maastokelpoiset sukat. Niin, se on. Loman loppuminen ja ne viimeiset viikot saavat tietyn kesästä luopumisen haikeuden mieleen. Itselläni kun eläkepäivät lähenevät odotan mielenkiinnolla millainen on loppukesä kun ei tarvitse mennä töihin koulujen alkaessa. Vielä muutama vuosi niin sitten... hui...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Auli. <3 Hieman on kyllä haikeaa, aika paljonkin itse asiassa, kun tää on vielä Islan vika kesä ennen koulumaailmaan astumista. Syksyn kiireaika töissä jne.. meinaa väkisinkin koko ajan hiipiä takaraivoon ahdistelemaan, mutta yritän nyt vaan keskittyä näihin muutamiin vapaapäiviin ennen kuin nekin hujahtaa ohi.

   Jos mun äitiin on uskomista niin se eläkeaika on ihanaa. Ainakin näyttää nyt vielä toistaiseksi olevan, kun kaksi vuotta on kohta takana. :) Mutta ihan varmasti tosi outoa aluksi ja sulla varmaan jokseenkin haikeaa myös, kun työnkuvasi on niin sosiaalinen ja olet ilmeisen hyvä siinä mitä teet. Pidät vaan blogia sitkeesti yllä, niin sitten mäkin tiedän sun fiilikset kun aika koittaa. :)

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia taas kerran. Varsinkin tuo ensimmäinen kiipeilykuva on aivan ihastuttava! (:

  VastaaPoista
 8. Ihanaa vihreää metsää, luonnonlapsoset villasukissaan <3 mä tykkään tosi paljon näistä kuvista.

  VastaaPoista