25 heinäkuuta, 2014

Puikkopussi

Halusin jotenkin kiittää äidin ystävää niistä söpöistä villasukista jotka hän neuloi lapsille, joten ompelin hänelle sukka- ym.puikoille säilytyspussukan. Kankaiksi yritin valita mahdollisimman neutraaleja, tai ainakin ei-räiskyviä värejä ja kuoseja, koska ne ovat kuulemani mukaan enemmän hänen mieleensä. :)I wanted to thank my moms friend for making my kids those lovely knitted socks i introduced before - so i made her this pouch for her knitting needles. I heard she likes neutral earthy tones, so this is me keeping it "natural". :)

4 kommenttia:

 1. Kiva idea ja varsin söpönen puikkopussista tuli! Innostuisitko tekemään näitä puodin puolelle :)? Jos, niin paljonko arvioisit hinnaksi? Minusta super hieno olisi kirkasta pinkkiä, turkoosia, limeä tms. raikasta ja vähän naivististakin kuosia oleva! Puikkoja lojuu nyt vähän siellä sun täällä, virkkailu intoilu kun vie mennessään ;)

  -LauraLumina

  VastaaPoista
 2. Moikka ja kiitos Laura! :) Tällä hetkellä ei oo tulossa myyntiin, mutta katsotaan sitten lähempänä jos jonkun vastaavan vähemmän työlään (=edullisemman) kekkaisin lahjamyyntiin. :)

  P.s. Ryhdyn tänään pienen "syyskokoelmani" kimppuun. ;)

  VastaaPoista
 3. Jään innolla odottamaan syyskokoelmaa :)

  -LauraLumina

  VastaaPoista