17 syyskuuta, 2012

Tunnustuksia ja...

No niin, ensin. Mintsusta ei sitten enää kuulunut, jotenka joku muu saa nyt multa yllärin, jos lupautuu jatkamaan hyvän mielen kierrätystä omassa blogissaan kolmelle henkilölle eteenpäin. Yritän saada tämän nopsaan alta pois, sillä messuompelukset painostavat takaraivossa. Jos haluat mukaan, ilmoita se selvästi kommentoidessasi tähän viestiin. Lisää tietoja TÄÄLTÄ.

Sitten, mä oon ollut hävettävän huono jatkamaan saamiani tunnustuksia ja nyt, kun olen hiljattain saanut tämän tunnustuksen kahdesta hienosta blogista, kiitän saamastani huomiosta. Nyt vaan tuntuu, että aika on sen verran kortilla (+tämä on tainnut melkein kaikissa blogeissa jo kiertääkin), että jätän laittamatta eteenpäin.

Kiitos Mari O´netti ja Pieni Valkoinen Kani!


Lisäksi haluan kiittää Merviä Pellavasydän-blogista, jolta sain aikoja sitten tunnustuksen, jonka olen hukannut, koska en hölmönä reagoinut siihen heti. Nyt vaikka yritin sitä kommenttien seasta löytää, niin en löytänyt. Sen lisäksi muistelen, että sain vielä joltain ihanalta tyypiltä jonkun tunnustuksen, minkä olen myös hukannut ja unohtanut. Saa ilmoittautua jos tunnistat itsesi. :)

Kiitos teille kaikille kun ilostutatte mua näillä ajatuksilla!

5 kommenttia:

 1. Mie voisin ilmoittautua mukaan hyvän mielen jakamiseen! :-)

  VastaaPoista
 2. Kiva juttu Eevi. Laitahan mulle sit sähköpostiin sun osoite. Saa laittaa kangas/värimieltymyksiä myös. ;)

  VastaaPoista
 3. Heipsan Nova!

  Ihanaa, kun Eevi ilmoittautui hyvän kiertoon, niin saat jaettua iloa ettenpäin! Minä tulin toivottelemaan onnea messu-ompeluihin! Täällä ei tänä(kään) vuonna taideta paljon messuilla, mutta jos onnistun saamaan itseni junaan sopivana päivänä, niin tulen moikkaamaan! Perinteinen ennen-joulua-Helsingin-reissu on siskon kanssa suunnitteilla, ja senhän voisi strategisesti ujuttaa juuri tuolle messuajalle ;)

  Mukavaa syyskuun jatkoa ja aurinkoisia terkkuja!

  Mia

  VastaaPoista
 4. Niin iloa pursuava blogi sinulla täällä...Heti alan vakioasiakkaaksi, parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

  VastaaPoista