09 syyskuuta, 2012

Kädentaitomessut 2012

Palasin hetki sitten vuotuiselta messuretkeltä pienen namipussin, muutamien perustarvikkeiden ja herkullisten teippien kera. Olen iloinen, että lähdin, vaikka suureksi osaksi messut oli aika pettymys sinänsä, että taisi taas valtaosa myyjistä olla sitä samaa peruspoppoota kuin yleensäkin, joka ei ole ihan mun genreä. Mutta oli siellä muutama helmikin joukossa. Helmistä puheenollen.. Onkohan siellä ollut ikinä yhtä monta helmikauppiasta kuin tänä vuonna? Niitä tuntui olevan joka nurkalla. Ja niitä mä aika paljon ostelinkin, aina kun en päässyt yli värien aiheuttamasta sydämentykytyksestä. ;)Ehkä mukavin kohtaaminen oli kuitenkin Teippitarhan kojussa. Siellä kävikin aikamoinen trafiikki, enkä kyllä ihmettele. Teipit oli super ihania ja mullekin niitä päätyi mukaan ihan mukava setti. Mä tykkään tosi paljon noista peruspastelliteipeistä, ne sopii ehkä parhaiten mun paketointiin, vaikka kuviollisetkin on kyllä ihania. Nyt sitten nappasin mukaani ton setin, mitä katsoin jo viime vuonna Etsyssäkin, mutta en raaskinut tilata. Onpahan taas joulumessuja silmällä pitäen yksi asia hoidettu. Lisäksi sain valita kaupan päällisiksi pari ihanaa yksilöä, kun kerroin bloggaavani kaupasta. Aika rontti taidan olla, mutta miksipä en käyttäisi rakasta blogiani välillä hyödyksikin. :)

Jos bloggaat ja tilaat heiltä, saat postarit ilmaiseksi. Monille verkkokauppa onkin varmasti jo ennestään tuttu, mutta jos ei ole, löydät sen TÄÄLTÄ. Ja on siellä muutakin söpöä kuin vaan teippejä. Teippitarhan blogiin TÄSTÄ
I took my annual trip with my fellow crafter to the town as we went to crafters fair. I picked up some colorful sweets for my crafts and these super lovely washi tapes among some basic supplies. The fair itself wasn´t so interesting this year, but luckily there were these few gems.  You can also order these beautiful washi tapes from HERE. There´s some other cute stuff too. :)

7 kommenttia:

 1. Tuollaisen maatuskakorun haluaisin. Teetkö niitä myyntiin? Aika söpöt sienetkin pussissa :)

  Hanna Melukylästä

  VastaaPoista
 2. Moikka Hanna! Todennäköisesti teen myyntiin pari korua. Teen nyt myös messuille pienen erän uniikkikoruja joita saa vain sieltä, ja tietty sit verkkokaupasta, jos ei mene siellä kaupaksi. :)
  Mutta maatuskoja kun on vain neljä ja yksi niistä arvatenkin menee Islalle, niin laitan ne varmaankin suoraan etsy-kauppaani. Ilmoittelen sitten heti täällä ja facebookissa jos/kun korut tulee myyntiin.

  VastaaPoista
 3. mä valitsin kumpaan meen. että messuille vai design markettiin.. valitsimme perheen kanssa jälkimmäisen. oli hyvä valinta. ostin sohvatuolin :D

  VastaaPoista
 4. Nuo teipit on kyllä ihania, ja ne on laitettu messuilla aina niin herkullisesti esille karkkipurkkeihin. Odotan jo marraskuuta ja Tampereen superkäsityömessuja... Ja naisten joulumessutkin kiinnostaisi, muutamia kertoja olen siellä käynyt vuosien varrella. Äitini myi siellä joskus muinoin villapaitoja :)

  VastaaPoista
 5. Heippa, blogistani löytyy sinulle tunnustus :)
  http://pienivalkoinenkani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. hei jes, ihania noi teipit! en tiennytkään että tuollainen kauppa on! :) Kiva kun vinkkasit!

  VastaaPoista
 7. Ihastuin heti blogisi värimaailmaan ja jäin lukijaksi! :)

  VastaaPoista