04 syyskuuta, 2012

Pientä kivaa

Tein pikkutytöille oman tilkkutäkin niiden uuteen "korisänkyyn". Tuli ehkä vähän hutaistua kun Islalla oli niin kiire se saada ja itse oon ollut niin väsynyt kun töissä on ollut niin rankkaa, niin meni lähinnä terapiaompeluna. Kaasua vaan ja silleen. ;)Sitten tilasin Etsystä ihanan DIY Rosvolintu tyynyn. Olis voinut myös keittiöpyyhkeenä käyttää, mutta tietysti mä tein siitä tyynyn. Ihanan pirtsakka. Ja niin hauska ja cool muutenkin.


Meidän nukkekodin sisustus taitaa olla vähän sellainen ikuisuusprojekti, jossa käyn tosi hitaalla. On ollut niin vaikeaa ajatella minkälaista tavaraa sinne haluaisin. Nyt löysin aika ihanan myyjän huuto.netistä. Soile tekee itse näitä ihania pieniä tavaroita ja hintakin on mun mielestä tosi kohtuu. Kaikki huoneessa näkyvät tavarat on Soilen käsialaa. Blogi löytyy TÄÄLTÄ. Soilen ja ihanat nukkekotituotteet löytää marraskuussa myös Helsingin Nukke ja Nallemarkkinoilta. Mä ainakin yritän päästä sinne jatkamaan sisustusshoppailua. :)

Muuten, tänään selvisi, että mäkin menen taas tänä vuonna Wanhaan satamaan naisten joulumessuille myymään. Sieltä sitten löytää mut jälleen tossujen ja muiden värikkäiden luomusteni keskeltä. Kivaa! :)

I made a little quilt for the tiny girls in their new basket bed. It´s been so busy and stressing at work for couple weeks now that i kind of just hit the pedal and didn´t worry about the quality so much. It´s good enough for the dolls. ;)

I also ordered this super cute and perky DIY bird bandit from Etsy. I love it. So cool.

The decoration of our dollhouse has been overly slow. I haven´t done or bought anything really until now. It´s been so hard to decide what kind of furniture and stuff would fit in there. I found this lovely seller from huuto.net. She makes every small item herself and the prices are very reasonable too. Every item in this room is made by her. You can find her blog HERE. She will also go sell her crafts at Nukke ja Nallemarkkinat in Helsinki on November. I will definitely try to get my bottom there so i can make some new findings to our dollhouse.

Btw, today i found out that i´ll be attending the annual women´s christmas craft fair in Wanha satama with my colorful products again. Fuuuun! :)

5 kommenttia:

 1. Vau mikä peitto ja nukkekoti kalusteet on söpöjä!

  VastaaPoista
 2. Kaikki aikasta nam ja <3

  VastaaPoista
 3. Söpö peitto ja mahtavia nukkekodin kalusteita! Mullakin tökkii nukkekotiprojekti ja kaikki muukin harrastelu kun töitä pitää vääntää...

  VastaaPoista
 4. Voi mitä ihanaa väriterapiaa! tekee terää tälle aamulle huonosti nukutun yön jälkeen. Meillekin rantautuu tuollainen rinsessa, jolle täytyy sitten varmaan värkätä jotakin kivaa...
  Mukavaa päivää sulle!

  VastaaPoista
 5. kewa: Kiitos. :) Musta ne kalusteet on myös hirveen söpöjä. Pitäis vaan saada niitä vähän enemmänkin. :)

  Henni: :)

  Mun tekemä: Eikös ookin aika kivoja kalusteita! Olin ihan onnessani kun löysin tän myyjän. Joo, työt kyllä häiritsee ihan liikaa.. ;)

  Nonna: Kiva kuulla, että kuvat piristi aamuasi! :) Innolla odotan mitä kivaa sä keksit teidän prinsessalle.

  VastaaPoista