19 syyskuuta, 2012

Toivottu mekko

Jonna ihastui Islalle tekemääni mekkoon niin kovasti, että halusi omalle tytölleen samankaltaisen. Nautin tämän mekon tekemisestä sen verran paljon, että ajattelin toteuttaa toiveen.

Hauskinta tässä on se, kun on useampi osa joihin kaikkiin voi valita kuosit ja koristelut oman maun mukaan. Jonna pääsi tutustumaan mun aarrekaappin ja valitsi suosikeiksi pikkukukka-kankaan ja norsukankaan. Takakappaleen päädyin valitsemaan itse, sillä kaikkia toivekankaita ei ollut isoon palaan riittävästi.

Kaavana toimi jälleen Mekkotehtaan pitkähihainen Riine.

Kuvia mekosta pienen käyttäjänsä päällä näet Jonnan blogissa, TÄÄLLÄ.
Jonna fell in love with this dress i made for Isla and she asked if i would do one for her girl as well. Since i enjoyed doing the original - i thought i could make one for her.

The best thing about this dress are the possibilities to mix and match so many different fabrics and decorations. Jonna got a chance to take a peek in my treasury and choose some of her favorite fabrics. She chose the one with small flowers and the ellie fabric. I ended up choosing the backside fabric.

Patterns is from Mekkotehdas-book, long-sleeved Riine.

HERE is Jonna´s blog and some pics of this dress on its new owner.

4 kommenttia:

  1. Tosi herkullisen näköinen Riine-mekko! Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Ompa kaunis mekko ja kauniita ovat kaikki käsityösi. Löysin blogisi Jonnan blogin kautta ja taidan liittyä lukijaksesi :-) Mitäs tykkäät minun tekeleistäni, joita voit käydä katsomassa täällä: http://nuppuhome.blogspot.fi/ Minunkin tekisi niin mieli jonain vuonna ilmoittautua Naisten Messuille, mutta koskaan ei ole ollut aikaa tehdä niin paljon tuotteita, että sinne kannattaisi edes yrittää päästä mukaan. Kiva kuulla sitten sinun kokemuksiasi tältä vuodelta, jos haluat niitä jakaa. Mukavia hetkiä käsitöiden parissa.

    VastaaPoista
  3. Minustakin tämä mekko on hurmaava - jos minulla olisi poikien sijaan tyttöjä, pukisin heidät varmasti tällaiseen mekkoon :)

    VastaaPoista