15 kesäkuuta, 2012

Tovicorrie

Tein ihan upean Etsy löydön. Pakko jakaa se täälläkin. Kaikki tuotteet on valmistettu nahasta, printit on itse suunniteltu ja painettu, jonka jälkeen upeat tuotteet on käsin valmistettu. En usko että oon koskaan nähnyt näin kauniita nahkatuotteita. Mun sydän pamppailee erityisesti vaaleanpunaisen perhosrannekkeen perään. Siellä on vaikka mitä hienoa, paljon printtejä, menkäähän kattoo!

Samalla kauppiaalla on etsyssä myös toinen kauppa, siellä myydään kauniita avaimenperiä/laukkukoristuksia. On se niin hienoa kun ihmiset osaa. :) 
I made an amazing Etsy discovery today. Have to share. All products are made of leather, prints are self designed and printed on leather. I don´t think i´ve ever seen this beautiful leather products. Oh no, i know i haven´t. My heart beats especially to that pink butterfly bracelet. I love it! There´s so much great stuff in this shop. You have to go see!

Same owner has also another Etsy shop that sells beautiful keychains/bag decorations. Don´t you just love it that we have such amazing talent and creativity all around this world. :) 

4 kommenttia:

 1. Voi ei! Tosi makeita juttuja, kun olis viellä se ipad tms niin vois tilaa tollasen upean kotelon :)

  VastaaPoista
 2. Good morning!

  These are beautiful works. I just love them. Great find.

  Have a lovely Sunday!

  VastaaPoista
 3. Wow, ihania! Tänne taitaa kanssa tulla tuollainen, vähän eri kuviolla vaan... <3 kaunis!!! kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista