17 kesäkuuta, 2012

Kesämies

Niinpä teki Mika mulle eilen kepposen kun olin Islan kanssa kaupassa. Edellisenä iltana kerroin, miten ois kivaa viedä Niksu kampaajalle ja leikata sille joku siisti lyhyt kesätukka. No.. Tää ei ollut mulla ihan mielessä, mutta isi ajatteli sitten leikata sen kesätukan itse. Eipä kai tuu ainakaan liian kuuma, ja kasvaahan tuo onneksi takaisin. ;)


Mika surprised me yesterday (not it the best way..). The night before yesterday i told Mika i thought of taking Niila to a hairdresser - get him a nice cool short summer hair. While i was away shopping with Isla, daddy had cut the summer hair himself. Not exactly what i had in mind.. Oh well. I guess it can´t get too hot with this one and luckily it does grow back. ;)

5 kommenttia:

 1. Oi ihana, tämä on paras kesätukka pienelle miehelle. Ja sopii erittäin hyvin!!!

  VastaaPoista
 2. Hieno tukka ja lauta! Ja äkkiä ne hiukset tosiaan aina kasvaa... Mun poikani puhui juuri että haluaisi kasvattaa urheilullisen pitkän takatukan. Katsotaan kuinka käy :)

  VastaaPoista
 3. Voi. Mä kuolisin jos mulle tehtäisi tuollainen yllätys!

  Hieno lopputulos kuitenkin! Ihana kuva!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kewa. :)

  virkattu lintu: :) Onneksi.. Aika jännittävää mitä kaikkea sitä vielä tuleekaan vastaan, kun nuo tuosta kasvaa..

  Erica: Mä en kuollut, mutta melkein itkin. Ja jos en ois ollut ulkona kun sen näin, niin varmana oisin itkenyt. Onneks pikku hiljaa silmä tottuu kaikkeen. ;)

  VastaaPoista
 5. Meidän pojille kävi samalla tavalla pari vuotta sitten, kun jäivät isän kanssa kotiin. Pikkuneitiä ei parane vissiin jättää ilman valvontaa isän seuraan, kun hänelle ei tuo tukkatyyli sopisi ihan niin hyvin.

  Mutta hyvin sopii tukka (teidänkin) pojalle!

  VastaaPoista