26 kesäkuuta, 2012

Kaupunkijuhannus

Vietettiin taas juhannus kaupungissa, kun sitä mökkiäkään meillä ei ole. Onneksi vieressä on ihana puutarhamökkikylä, jossa joka juhannus sytytetään kokko ja tunnelma on leppoisa. Vietettiin koko päivä ulkoillen ja syöden ja saatiinpa yläkerran naapureilta tuore koivuvihtakin saunaan. Kuvat on aika yksitoikkoisia, mutta kiva juhannus meillä oli. :)

Another midsummer in the city. We are lucky to have this beautiful garden village almost next door where they set up bonfire every midsummer. Very easy going atmosphere. We spent the whole day outdoors eating well, we even got a fresh birch whisk to use at sauna. Pictures are pretty unvaried but we had a good midsummer. :)

3 kommenttia:

 1. Oi ihanaa lukea, että joku muukin vietti juhannuksen kaupungissa! :) Mökittömän elämää! Vaikka oishan se mökkikin ihana :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma noista kokkokuvista välittyy!
  Mökki kyllä suvussa/perheessä on, mutta käväistiin vaan moikkaamassa muita ja muuten nautittiin oman kodin rauhasta. Juhannuskoivu rappusten pielessä, vihta saunassa ja luonnonkukkia maljakossa... ihanaa näinkin :))

  VastaaPoista
 3. Eilen ensimmäisen kerran eksyin blogiisi. Heti jymähdin lukemaan ja ihastelemaan ihania käsitöitäsi :) Tämän postauksen kohdalla säpsähdin kun huomasin että yhteen kuvaan on päässyt appivanhempieni mökki! Hieno se onkin :)

  VastaaPoista