27 kesäkuuta, 2012

Hoplop

Oltiin toissapäivänä Hoplopissa, Kivikossa. Paikka yllätti tosi positiivisesti. Meillä sattui vielä hyvä päivä kun siellä oli melko vähän ihmisiä, niin lapset (ja aikuiset) sai rauhassa riehua ja juoksennella, eikä jonoja juuri kertynyt minnekään. Aiemmin ollaan oltu vaan Hakiksen Leikkiluolassa. Luulen, että ens kerralla suunnataan kuitenkin taas Hoploppiin.

Plussat tuli vielä lasten aterioista, jotka oli niin hyvänkokoiset (ja makuiset), että äiti ja isikin sai nälän pois pelkillä lasten jämillä. Niila hurahti ihan totaalisesti isoihin polkuautoihin, ja sit kun tajusi miten niillä pääsee kovaa ja vielä ohjataan samalla, poika oli hetkessä kuin vanha tekijä. Huristi isompienkin ohi tyylikkäästi. :)

Kivaa oli! Suosittelen!
Two days ago we went to this indoor play park Hoplop. We had never been there before so it surprised us positively how big and fun it was. I think we also had luck with the day since the place was empty enough for the kids to run around and play without any waiting in lines or fear of crashing.

Niila got really good with these big cars after a few rounds. He was so into it he didn´t want to leave the cars at all and went really fast. I was surprised how well he steered and passed the bigger boys like a little whirlwind. :)

We had such fun! I highly recommend the place!

6 kommenttia:

 1. Tuo on meidän vakkaripaikka muutaman kerran vuodessa kurjalla säällä. Siisti ja kiva paikka.

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun postasit tästä.
  Meidän perheessä on mietitty pitkään, että mennäkö hoploppiin ja tukea ketjua vai pidättäytyäkö leikkiluolassa.
  Kuvasi saavat meidät päättämään; kokeillaan ainakin hoploppia!

  VastaaPoista
 3. Paljon isomman ja hienomman näköinen kuin Lappeenrannan Hoplop.Muutamia kertoja on käyty,huonolla kelillä ja kaverien synttäreillä.Ihan kiva mutta vähän muovinen maku jää itselle aina suuhun.Siel on tiskillä myynnissä jotain värillisiä hattaroita purkeissa ja tuoteselosteessa lukee isolla et voi aiheuttaa lapsille ylivilkkautta ja olikohan hermosto-oireita..Mut lapset tykkää ihan hirveesti.Hoplopista siis,niitä hattaroita eivät ole saaneet,natsimutsi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo Islan sininen tunika!! Meillä HopLop on sellainen talven ja loska/kurakelien paikka. Tosin täällä on ainakin satanut nyt joka päivä, joten ehkä pitää kesätestata paikka myös. :) Ongelmana meillä on, ettei neitiä meinaa saada sieltä lainkaan pois...

  VastaaPoista
 5. Meillä oli kans HopLop aikaisemmin sadepäivän leikkipaikka useamman kerran vuodessa, mutta nyt lähimmästä HopLopista tehtiin Fun park -sisähuvipuisto. Voi olla, ettei ihan enää extempore ja niin usein tule mentyä kuin ennen. Sisäänpääsymaksu nousi ja samoin nyt myös aikuisilta maksaa sisään.

  VastaaPoista
 6. haa, meidän ghetossa on siis jotain kivaakin. sitä odotellessa, et päästään teidän mukaan. me käytiin toukokuus siellä leikkiluolassa, se oli ihan kauhee mesta.

  VastaaPoista