14 maaliskuuta, 2012

Tiikeri kauppa

Me käytiin tänään Itiksessä. Olin saanut vinkin (kiitos vaan E), että siellä on uusi ihana kauppa TIGER, pullollaan kaikkea värikästä ja söpöä - kaiken lisäksi vielä halpaa (sijainti vanhalla puolella). En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta ainakin meinasin pökrää kaiken sen ihanuuden keskellä. Siis oikeesti (Islan sanoin)! Väriä vaihtava pikku pupulamppu taisi maksaa 2 e (!). Maatuska ja robottipyykkipojat 2 e/pkt.  Noi peltisalkut/evässalkutkin maksoi 3 e/kpl. Sinne jäi vielä vaikka mitä minkä olisi pitänyt tulla meille.

Oikeesti kivoja juttuja, oikeesti halvalla. Islalta olikin askartelu-/ystäville paketteihin liimailtavat teipit loppu, joten sai valkata 3 kpl eurolla.
Herkkujakin sieltä saa. Namipussit ja kuivatut hedelmät ym. pussit euron.

Kassalta lähti vielä tämä herra meidän ostoskassiksi mukaan (2 e). Pakko oli. Must se on ihana. :D

P.s. Rainbown pähkinät ei tietty oo sieltä, ne nyt vaan on meidän suokkareita ja pakko ostaa aina jos ollaan jossain "reissussa". Hullun hyviä.

P.p.s Tervetuloa uudet lukijat! ♥

I got tipped about a new store in Itäkeskus, TIGER. Very cute and fun stuff with unbelievably low prices. I would´ve wanted to buy about half of the store - but ended up with these. Can you believe that these lunch boxes cost 3 e/box and that color changing bunny lamp 2 euros. And it´s not a flea market, it´s a store where everything is new. Almost ridiculous. But i´ll definitely be going back there some day, soon i hope.

My last purchase was this man-bag (2 e). I just had to. I love it. He can carry our groceries. :D

P.s. the nuts&raisins bag is not from there, it´s just our favorite snack that we buy every time were "on the move".

P.p.s. Welcome my new readers! ♥

14 kommenttia:

 1. voi ei miten kiva pupulamppu! :) :) :)

  VastaaPoista
 2. Vau, harmi ettei itsellä ole mahdollisuutta käydä tuolla. Vai pitäisikö ajatella onneksi.. :-D

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja olit löytänyt :). Pitäis mennä itsekin käymään ja täydentää "lahjakaappia" kevään synttäriputkea ajatellen.

  VastaaPoista
 4. akissfromthepast: No niinpä! Mä kans ihanstuin siihen, ja lapset tietty. :)

  Perhonen: Sinne kandeekin haluta. :)

  Marja K.: Ehkä on järkevää ajatella että onneksi. Mutta sit kun siellä on käynyt niin kyllä harmittais jos ei ois sinne päässyt. :D

  Marja: Löysin vielä paljon muutakin, mutta ei ollut varaa ostaa kaikkea. Se on tosi hyvä paikka lasten synttäreitä ja lahjoja ajatellen. Kivoja juttuja, joista ei tarvii maksaa maltaita. Meilläkin on keväällä niin monet kutsut, omat mukaanlukien, että niihin voisi saada omaisuuden menemään.

  VastaaPoista
 5. Wau! Täytyypä käydä tutustumassa :)

  VastaaPoista
 6. Oii, Tiger on tullut Suomeen :) Tanskassa olen käynyt samaisessa kaupassa ja on kyllä ihana, nuo peltisalkut on ihania! (Minullakin on samantapainen Tanskan reissulta)

  VastaaPoista
 7. Wau! Mäkin haluan tuonne kauppaan! Ihania juttuja!!! Eikun keksimään koska pääsis tulemaan suureen cityyn. ;)

  VastaaPoista
 8. Oi, tuonne olisikin tosi hauskaa päästä joskus! Ihanat ostokset teillä. Ja olipa kiva muuten se puutarhajuttu, huomasin tänään :)

  VastaaPoista
 9. virkattu lintu: Joo, ja kääk!! Se on tullut tänään, en edes tajunnut. Me taidetaan lähteä nyt kauppaan. Vähän kyllä pelottaa ne kuvat. Mä kun oon maailman vaivaantunein tyyppi kameran edessä. :)

  VastaaPoista
 10. Mulla on jo tiger lakko. kehitän sellasen hysteriaolotilan, et pakko saada ja kohta ne loppuu. kun eihän siellä pikkutavaraa ole paljon kun vaihtuvuus on niin suuri. Esim noi salkut oli mun en tarvi-listalla kun olisin mielelläni hinannu ne kaikki meille :)

  VastaaPoista
 11. ehkä paras kauppa ikinä! tänne hyvinkäälle avattiin uusi kauppakeskus tänään ja olin ihan innoissani kun siellä oli tiger, ostin sieltä vaikka mitä.. ei meinattu kaverin kanssa haluta lähteä pois kyseisestä kaupasta :D

  VastaaPoista