22 maaliskuuta, 2012

Niilan eläinpaitis

Se ei liene kellekään uutinen, että hamstraan ihania kankaita (onneksi en oo ainoa ;). Tässä taas yksi mitä oon säästellyt ja odottanut oikeaa hetkeä käyttää. Nyt kun synttärit jos toisetkin odottavat meitä pian juhlimaan, niin päätin tehdä Niilalle paitiksen, mutta lyhythihaisena, kun kesäkin on tulossa. No niin sitten taas naama irvessä tappelin ton ällöttävän nappilistan kanssa, ja lopulta taas sävelsin (= räpelsin) siitä tollaisen. Onneksi kangas ja napit kiinnittää huomion sen verran hyvin, ettei tota tökeröä nappilistan alaosaa vältämättä tuu töllöteltyä, mutta siisti se ei ole. Vieläkin ärsyttää.

Kaavat Ottobre 3/2011 kesänumerosta (ja ohjeet ihan pöllöt mitä tuli nappilistaan!!!).

Mulla olis vino pino aikuisten tossuja uudella mallilla leikattuna. Tossujen ompeluun ei vaan tahdo löytyä fiilistä. Odottakoot siis vielä vähäsen.

I guess it´s no surprise to anyone that i´m a hoarder when it comes to fabrics (happy i´m not the only one ;). Here´s one super cute fabric i´ve been saving and waiting for the right idea to jump on my head. Now that we have a line of birthday invitations waiting - i decided to use it for a party shirt for Niila. With short sleeves of course since the summer is coming. The outcome of this is cute - i think - but what a fight with that front thing where the buttons begin! OMG! In the end i had to do it my own way since the directions were crap. Not pretty at all. Luckily the fabric and cute buttons are eye catching enough to take the attention away from that mess.

The patterns are from Ottobre magazine 3/2011 summer issue.

7 kommenttia:

 1. Todella suloinen. Harmi toi nappilista, ja tietty ongelma tulee just sen herkkukankaan ollessa työn alla. Ei se kyllä niin kiinnitä huomiota:)

  VastaaPoista
 2. Hei hieno paita! Kylla nyt pikkumiehen kelpaa juhlia! Katoin muuten pikkukuvasta etta takana seisoi lammas :o ei ihan... LOL! oiskohan aika uusia rillit :D

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana paita ja niin suloinen poika!

  VastaaPoista
 4. Ihana paita! Ja suloinen malli :) Nappilista näyttää musta hyvältä.

  VastaaPoista
 5. Perhonen: No niinpä! Olin kyllä ihan hölmö kun lähdin ees yrittämään. Tiesin oikeestaan etukäteen että ssiitä tulee vaan ongelmia. Ei sitä onneks sitten päällä ja liikkeessä huomaa. :)

  Soma: No kiitti! Kyllä mäkin siitä tykkään. Meidän Miloa voi huoletta luulla lampaaksi. Joidenkin mielestä se on vasikka. Onhan se iso ja valkoinen. :D

  Jenni: Kiitos ♥

  Mun tekemä: Kiitti, munkin mielestä se on hirveen söpö. :) Nappilista.. hmmm...aaargh.. ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana paita. Ja tuo teidän pieniherranen on niiiin suloinen! ♥

  VastaaPoista