04 maaliskuuta, 2012

Pienten tyttöjen tossut ♥

No niin. Nyt on mukava reissu kivan kaverin kanssa Wanhaan Satamaan tehty ja pääsin laittamaan tossut myyntiin. Niitä siis tosiaan valmistui kolme paria, kaikki eri kokoisia ja nyt ja tulevaisuudessa uniikkipareja.  Nämäkin tossut - ihan kuten aikuistenkin - joustavat jonkin verran, joten menevät varmasti jalkaan vielä sen kasvaessa yhdellä koolla. Napit on näissä kappaleissa vain koristeena. Kaikkia tossuja kokeiltu pikku jalkoihin, joten ovat varmasti hyvin istuvat ja kokonsa mukaiset.

                                                                               23

25
26

So now.. A nice trip to town with good company is over and i just added these cuties to my shop. Three pairs for three little princesses. All in different sizes and unique models of course - as the future ones will be as well. These also give in a little since they are all fabric, so they´ll most likely fit in when the foot grows one size as well.All of these indoor shoes have been tried on little feet so i know they fit well and are accurate sizes. Buttons are just decorations.

8 kommenttia:

 1. Nuo on niin kivoja! Harmi vaan, ettei lähipiirissä ole yhtäkään pikkutyttöä!

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia ja kauniita! Todella kaunis malli ja ihanat kankaat sekä nuo pitsit.

  VastaaPoista
 3. The slippers are very sweet :)

  VastaaPoista
 4. Ihania tossuja! Ovatko nuo pohjat samaa kangasta kuin päällinen ja ovatko kovin liukkaat? Mietin vain, että soveltuisivatko sisätossuiksi päiväkotiin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanat Auli ja NorpaStiina!

  Thank you faith76! :)

  Marja: Kiitos! :) Pohja on samaa kangasta kyllä. Jos lattia on liukas, niin taitaa ne olla hieman liukkaat. Tosin mulla on mietinnän alla liukuestotuubin ostaminen juuri näitä lasten tossuja varten. En ole koskaan käyttänyt sitä ainetta, joten en tiedä miten toimii ja kuinka kestää pesua, mutta liukuesto on kyllä mielessä ja hyvinkin mahdollinen. Uskoisin, että jo ainakin 4-vuotiaat pärjäisivät ilmankin, mutta ehkäpä pienempiin tossuihin, ja jos teen pienempiin niin varmaan sitten isompiinkin, eipä siitä haittaakaan ole. Jopas aloin jaarittelemaan.. :)

  VastaaPoista
 6. Apua miten kauniit!!! ihanat kaikki, lilat jotenkin erittäin söötit!!!

  VastaaPoista
 7. Onko mahdollista saada nämät http://3.bp.blogspot.com/-RALHHSZkiCg/T1OjeHhALpI/AAAAAAAABvc/CpwYds0tB9M/s400/LASTENTOSSUT+COLOR2.jpg koossa 26?

  Aivan ihanat! <3

  VastaaPoista
 8. Sarir75: Kiitos, ja kiva kun tykkäät! Mulla ei valitettavasti ole tota kangasta enää jäljellä, mutta voin lähettää sulle vaihtoehtoisia kankaita joista saat valita miuluisimman, jos olet kiinnostunut tilaamaan tossut. Laita mulle siinä tapauksessa sähköpostia: novamelina@gmail.com :)

  kewa: Kiitos! Mäkin tykkään niistä liiloista. :)

  VastaaPoista