24 lokakuuta, 2011

Pikkupuhde ja sarjatuotantoa

Myyjäisiä varten oon nyt leikellyt valmiiksi pieniä kasoja, joita sitten fiiliksen mukaan ompelen ja valmistan. Tästä pöllölaumasta oli tarkoitus tulla heijastimia, mutta toteutus osoittautuikin hankalaksi, mahdottomaksi oikeastaan. Ne nyt odottaa sitten uutta ideaa. Ehkä rintamerkkejä, avaimenperiä.. Jotain niistä vielä tulee.


Mun ihanalla naapurilla / ystävällä on tänään synttäripäivä. Ompelin sitten pikapuhteena lahjaksi penaalin (yllättävän harvoin aikuisella sellainen on, mullakaan ei ole) ettei kynät aina seikkaile ympäri kämppää (kuten meillä). Sienifanille sienikankaasta. :) Sisälle pieni kasetti-avaimenperä (musiikki-ihmisiä, kuten mekin) ja heijastava rintakukka/kassikukka.Preparing to the fair.. The owls are WIP. They were supposed to be a pack of reflectors but that didn´t quite work out. I sewed a few in different ways and they just didn´t  look good. Impossible to sew so that they look well made. So now i´m just waiting for a new idea. Maybe brooches, maybe key fobs.. Something.

My precious neighbor / friend has a birthday today. Since she is crazy about mushrooms i made her this pencil case ( i have found that rarely adults have one - i don´t either) so she doesn´t have to always search for a pen around the flat when she needs one. Inside the p-case i put this little cassette key fob (music peep as are we) and reflective brooch.

11 kommenttia:

 1. Herkullinen läjä, varmasti keksit jotain kivaa noista.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka söpöjä nuo pöllöt! Eikö niistä saisi kuitenkin niitä heijastimia liimaamalla/ompelemalla toiselle puolelle heijastinkangasta? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kynäpenaali! Omistan itse aika monta kynapenaalia (olen kynäfriikki), mutta ne on kaikki anopin virkkaamia ja niissä on vetoketju. Mutta nyt kun olen saanut ompelukoneen (kiitos blogisi, sain taudin!), niin kunhan ensin harjoittelen, niin ehkä jo vuoden tai kahden päästä osaan (?) tehdä penaalin?

  VastaaPoista
 4. suloisen värikäs pöllykkäkasa! Ja ihana kangas penaalissa!

  VastaaPoista
 5. No sulla on kyllä aika kasa kisuja!

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ihana kasa pöllöjä! Ei kun vaan rintamerkeiksi, niitä voi sitten sujautella joka paikkaan. Minä ainakin mielelläni ostaisin muutaman...

  VastaaPoista
 7. Ihania pöllöjä!!! Ja tosi onnistunut penaali!

  VastaaPoista
 8. emmi: Tein muutaman kappaleen eri tavoin ja aina niistä tuli suttuisen näköisiä. Heijastinkankaaseen jää ompelukoneen neulasta niin isot reiät, että näytti rumalta. Tikkasin myös käsin yhden eikä sekään näyttänyt hyvältä. Sit kun yritin kuumaliimalla laittaa siihen kankaan toiselle puolelle kiinni peittämään, niin se liima ei pysynyt heijastinkankaassa. Lähti ihan ottamalla pois. Itse näin ne ihan heijastimina, mutta se ei taida nyt onnaa. :(
  Pöllöt ei pääse oikeuksiinsa jos ympärillä on suttua, ja taidan olla sen verran perfektionisti mitä tulee uloslähteviin töihin, etten voi niitä kelpuuttaa. :)

  KahviKaneli: Tuskin nyt vuotta menee. Jos ahkerasti harjoittelet niin ehkä pari kuukautta, jos sitäkään. ;)

  Jenni: Rintamerkkeihin munkin ajatus taitaa viedä. Mutta annan vielä vähän tilaa.. :)

  Kiitos taas kaikille kun piristätte mua kivoilla kommenteillanne!! ♡
  Nyt pitää kattoo täykkärit. :D

  VastaaPoista
 9. Ihanan värikäs läjä pöllöjä! Kyllä sä noista saat vielä heijastimia. Hetken pohdit miten sen toteutat ja kyllä se sieltä tulee! Nuo on niin hienoja, joten ne on pakko saada jotenkin käyttöön. :)

  VastaaPoista
 10. Mukavan näköisiä pöllöjä. Kiva nähdä mitä niistä vielä keksit.

  VastaaPoista
 11. Oi miten ihanan värisiä pöllöjä!

  VastaaPoista