28 lokakuuta, 2011

Heijastavat huhuilijat

Koska en onnistunut ekassa pöllöheijastin ideassani, tein nyt sitten vähän toisella tavalla. Tämä lauma on enemmänkin pieniä roikkuvia pehmomaskotteja, joita voi kiinnittää vaikka laukkuun, vaunuihin, tai takkiin kulkemaan mukana. Siivet on heijastinkangasta, samoin takapuolen "pyrstö". Ei mikään maailman tehokkain heijastin, mutta pienestä lisäheijasteesta tuskin on mitään haittaa, vielä kun se kulkee mukana näin söpösti. ;)

Nämä myös matkaavat messuille mun mukana. Tulevat postaukset todennäköisesti koskee aika pitkälle sitä, mitä saan aikaiseksi joulumyyntiin. Muulle ei juuri nyt ole pahemmin aikaa. Mutta tietty en voi ikinä luvata, etteikö siinä välissä tänne muutakin ilmaantuisi.

Huomasin, että muutama uusi lukijakin on taas löytänyt tänne. Kivaa! Tervetuloa!! =)

Since i failed at my first owl-reflector attempt - i made it a little differently now. This herd is more like a little group of softie mascots that you can attach to your bag, carriage, coat or what ever. Not the most effective reflector but a little more glow in the dark does no harm to anyone - especially when it hangs along this cutely. ;)

10 kommenttia:

 1. voi kuinka ihania! mitä tuollaiset söpöt pöllöt maksavat? :)

  VastaaPoista
 2. Nuo on tosi söpöjä. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 3. emmi: Kiitos! :) En osaa vielä sanoa. Ajattelin jättää sen hinnoittelun sitten ihan viime tinkaan, kun kaikki on valmiina. Osaan sitten vähän suhteuttaa niitä hintoja toisiinsa. Materiaalikuluihin ja työn määrään. Se on niin kauheen vaikeeta. Mutta tod. näk jotain kympin hujakoilla.

  Auli ja Marru: ♡

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaavia teet! Munkin blogissa on aika paljon kävijöitä. Olen laittanut blogiluettelooni kirjautuneet lukijani, vinkkinä tämän kirjoittelen, jos haluaisit lisää "mainontaa"..Mutta ihan joka tapauksessa: Hurmaavia!!!

  VastaaPoista
 5. Niin söpöjä pikkupöllöjä!

  VastaaPoista