12 lokakuuta, 2011

Pikku juttu

Päätin vähän vielä piristää lankalipastoani, kun se niin orpona liilana seisoo rassu. Ompelin siis käännettävän liinan siihen päälle raikastukseksi. Voin sitten valita haluanko lisätä vähän hillitympää oranssia (Amy Butler), vai voimakkaampaa itämaista fiilistä (Joel Dewberry) makkariin.

Kuvissa näkyy myös uusi, tekeillä oleva makkarin matto. Väriterapiaa tulevaan pimeään. Saapi nähdä koska se valmistuu, kun mulla on vähän tapana hyppelehtiä käsityöstä toiseen. Ei ehkä aina niin hyvä juttu, kun sitten niitä keskenerisiä kertyy ja lojuu ympäriinsä. Tosin ehkä tollasessa matossa sen voi saada anteeksi. Ei kai kukaan jaksa vajaata kahta metriä kerralla virkata...eihän? ;)

Kuvat otettu pimeässä huoneessa salamalla - ja sen kyllä huomaa.

Nyt täytyy lähteä lasten kanssa iltakävelylle. Vähän happea kipeille kurkuille. Hitsin syysflunssa.I wanted to brighten up my new chest of drawers. Poor thing is standing there all lilac by itself. So i sewed this turnable cloth on top of it. Now i can change it by mood - a little more composed orange (Amy Butler) or stronger oriental (Joel Dewberry) style.

In these pictures you can also see a bit of the new bedroom carpet i´m working on. Color therapy for upcoming darkness.

I took the pictures with no daylight and that shows.

Now we will head outside for a little walk. Some oxygen for our sore throats. Damn these flues.

2 kommenttia:

  1. Wow! You've done a great job, that looks brilliant. I can't wait to see the rest of the carpet :) x

    VastaaPoista
  2. Voi ihana, sulla on niin ihanan värikkäitä juttuja (tykkääntykkään!). :) Ja palailen kotiin maanantaina, niin voin sitten lainata Elinaa tossumalliksi, kun tarvitset. ;)

    VastaaPoista