20 lokakuuta, 2011

A blog with substance

Sain tällaisen tunnustuksen RocKing´ sKidin Elisalta ja Cutie-blogin NorppaStiinalta, ja koska mulla ei justiinsa ole käsitöitäkään mitä esitellä (monta kyllä tekeillä), niin teenpä nyt tän. Kiitos ihana Elisa ja NorppaStiina! ♡

P.s. Huomasin NorppaStiina sun kommentin just nyt. :D


Tunnustuksen saaneen tulee:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Yritän kekkaista kahdeksan asiaa joista en ole puhunut blogissani, ja jotka ei liity siihen mitenkään, vaan kertoo musta jotain mitä en täällä muuten toisi/tuo ikinä esiin. :)

1. Olen aina ollut tosi eläinrakas. Lapsena halusin aina koiran, mutta koska äiti oli allerginen, ei meille voitu ottaa. Sen sijaan Mulla oli kaksi hiirtä ja kaksi marsua (yksi kerrallaan), joista ensimmäistä lähdin ostamaan salaa, mutta eläinkaupan rontti-myyjä meni ja soitti mun äidille. Onneksi äiti on niin hyväsydäminen ettei raaskinut kieltää, eikä allergiakaan ollut näistä paha. Pari vuotta siitä kun muutin pois kotoa, otin ensimmäisen koirani (ihmettelin silloin miksen tajunnut jo aiemmin). Olen elänyt koirien kanssa nyt 14 vuotta.

2. Olen aina halunnut pienemmät tissit.

3. Olen horoskoopiltani kalat ja nousevassa oinas. Uskon horoskooppeihin, kuten äitinikin. Sieltä se varmaan onkin peräisin. Taidan olla aika tyypillinen kalat, mutta onneksi oinas tasapainottaa mun haaveilua ihan vähäsen. :) Kiinalaisessa olen käärme (ja olin pienenä tosi kateellinen mun kaverille, joka oli lohikäärme).

4. Mulla ei ole ketään muita sukulaisia elossa kuin äiti ja nyt oma perhe.

5. Pienenä olin villi menijä ja urheiluhullu. Harrastin nuorempana monta vuotta telinevoimistelua. Opin uimaan mun edesmenneiden kummien kesämökillä silloisen mökkinaapurin opettamana ja sen jälkeen halusin elää vedessä. Nykyään (lue: lasten saannin ja kahdeksan kilon jälkeen) en kehtaa mennä uimahalliin (tiedän, supertyhmää).

6. En ole koskaan kärsinyt ikäkriisistä. Ainoa hetkellinen kriisi iästä tuli n. puoli vuotta sitten (tää on nolo juttu!) kun päätin katsoa Twilight- elokuva saagan (joita en ollut aikonut ikinä katsoa) ja sitten ihastuin Robert Pattinsoniin ja tajusin että se on mua 10 VUOTTA!!!! nuorempi. Onneks ne meni nopeasti ohi. Kotiäidin säälittävä ihastus ja ikäkriisi. :D

7. Olen kotihiiri. En haikaile juuri koskaan ulkomaille. Paitsi Ranskan viinitiloille. Haluisin kyllä myös käydä Skotlannissa - ja Irlannissakin. Ja Kanadassa ja Alaskassa. 

8. Haaveilen jatkuvasti omasta yrityksestä, ja salaa kolmannesta lapsesta. Sille on jo nimikin (tai no, tytölle). Mutta Mika ei halua, enkä itsekään taitaisi enää jaksaa kolmatta (ainakaan tällä hetkellä, ja sit kohta oonkin liian vanha). Haaveet on hyväksi. :)

**************

Ja sitten laitan tän eteenpäin. Mä laitan taas sellaisiin blogeihin, joita olen vasta löytänyt, tai jotka on hiljattain perustettu, tai joissa on mun mielestä kiva meininki. Suosituissa blogeissa on kaikki tunnustukset jo kiertäneetkin, joten musta on kivempi näin.

9 kommenttia:

 1. Ihania juttuja oot kirjotellut :) Hauska lukea !

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö, tuo nro 6 sopii myös minuun. ;) Ihana mies ja nuori...

  VastaaPoista
 3. Olipa hauskaa luettavaa :) Tulin tosi hyvälle tuulelle! Ja kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava lukea sinusta vähän lisää. Muuten, minäkin olen kala ja kiinalaisessa se haluttu lohikäärme :) Lapsen tekoon sinä et ole vielä piiiiitkään aikaan liian vanha. Minä olin toista tehdessä 40v. ja laitoksella oli yhtä-aikaa 55v. ensisynnyttäjä. Se on kyllä jo turhan paljon, lapsi pääsee ripille kun äiti on jo 70v. huhuh :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos tunnustuksesta <3 Tulikin hyvään aikaan, kun oli sitä kaappi-kiukkua :) Yritän ehtiä tehdä tämän, näitä oli kiva lukea!

  VastaaPoista
 6. Kiitos tunnustuksesta! Oli hauska lukea sinusta, tunnistin paljon samoja asioita myös itsessäni. Kohta 8 on minulla aivan sama, yritys haaveissa ja lapsia kanssa kaksi, toisaalta kolmas olisi ihana, toisaalta näinkin hyvä ja tarpeeksi hommia ja tätä ikääkin alkaa olla...

  VastaaPoista
 7. Niina: Kiva kuulla että ei mennyt jutut hukkaan. :)

  NorppaStiina: Huoh...

  Mun Tekemä: Kiitos sulle, mä tulin taas hyvälle tuulelle, kun sä tulit hyvälle tuulelle mun jutuista. :D

  Sude: Ilmankos mä heti tykkäsinkin susta. Mulla aina synkkaa toisten kalojen kanssa. :) Mä oon jotenkin ajatellut, että kolmevitosena olis kaikki lapset tehty. Mut siihen tulee liian kiire jos lisää haluaisin. Pitäis kohta alkaa jo hommiin. Vaan mistäs sitä koskaan tietää miten mieli vielä muuttuu. Harvoin mikään menee suunnitelmien mukaan. ;)

  Erika: Ole hyvä, ja kivaa. :)

  Jenni: Ole hyvä vaan. Sun neulomukset on hienoimpien joukossa mitä blogimaailmassa oon nähnyt, täydellisiä väriyhdistelmiä. Tää on yhtä jahkailua tää elämä. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos tunnustuksesta! Tosi kova homma vastailla?! Mutta tehty on!

  VastaaPoista
 9. Kiitos tunnustuksesta!

  Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista