26 kesäkuuta, 2018

Suloiset yksisarviset

Iloista tiistaita! Kaupasta löytyy nyt neljä suloista Yksisarvinen-pussukkaa, jotka olen valmistanut pellavasta, takaosa puuvilla-pellavasekoitetta. Kuvan olen painanut näihin itse ja sisältä löytyy suloinen omena-, tai kukkapuuvillavuori.
Nämä ovat vähän reilumpia pikkupussukoita ja sisälle mahtuukin kivasti muutakin pientä tavaraa kuin kortit ja kolikot. Ihana lahjaidea myös yksisarvisten ystäville!

Kaikki kaupasta löytyvät Libertyn, Riflen ym. kolikkokukkarot ovat nyt alennettu kesähintoihin, eli kesä-heinäkuun ajan jos norm. hinta on 16 e, on se nyt 14 e jne.! Kannattaa hyödyntää alehinta ja ostaa vaikka jo joululahjavarastoon ihanat uniikit ja huolella valmistetut pussukat! Libertyn pikkukukkaroita tulee lisää saataville heti, kun saan kaikki kuvat valmiiksi.

Vielä ehtii myös hyödyntämään -25% alennuksen tämän kuun loppuun saakka silitysmerkeistä ja Art Galleryn kankaista!

Mukavaa päivää ihanat!Happy Tuesday all! I just updated these cute Unicorn pouches to my shop. There´s four available, all with different colored zippers and one with different lining inside.

These are a bit bigger than my coin/card pouches and you can fit other small stuff in them perfectly. Easy to take along and the sweetest gift to a unicorn fan! 

Materials are linen, linen-cotton mix (backside) and cotton in lining. I have printed the unicorn to the linen myself.
Have a great day! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti