10 kesäkuuta, 2018

Kesäiset tyynyliinat

Perjantaina valmistui parvekkeellemme uudet kesäiset tyynyliinat Libertyn Garden Wonderland -kankaasta. Nämä ompelin normaalin unityynyn kokoon, jotta näitä voi myös käyttää kesän jälkeen tavallisen tyynyliinan tapaan. Söpöt solmimisnauhat antavat tyynyille vähän extrailmettä sen lisäksi, että pitävät päälliset hyvin paikallaan. Nämä ovatkin nyt meidän kaikista pehmeimmät tyynyliinat tällä hetkellä, kangas kun on ihanan silkkistä ihoa vasten. 


Tämänmallisen tyynyliinan (50 x 60 cm nauhoilla) kangasmenekki Libertystä on 60 cm.

Parissa kuvassa näkyvät myös Libertyn kankaista ompelemani koristetyynyt, niissä on kankaina Archive Lilac (loppuunmyyty) ja John. Nämä tulevat seilaamaan meillä varmasti sohvalla ja sängystä toiseen. 
Friday i sewed these summery pillow covers for our balcony sleeping pillows of Liberty´s Garden Wonderland. After the summer we will use these as normal pillowcases on our beds. The feel of these fabrics is so unbelievably soft that it´s pure pleasure to sleep on these. 

In few pictures you can also see Liberty decor pillows that i made for our sofa/bed of Archive Lilac (sold out at the moment) and John.

Have a good Sunday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti