23 kesäkuuta, 2016

Masking tapes ym. kivaa

Tiedän, nyt tulee kauppapäivitystä toisen perään, mutta pian taas alkaa näkymään täällä muutakin, kun alan olla kohtapuoliin saanut kaikki valmistuotteet kuvattua ja päivitettyä kauppaan. Kestäkää siis vielä hetki.. ;)

Otin valikoimiini myös hyvin pienen ja huolella valitun Masking tape -kokoelman, joka on nyt päivitetty TÄNNE. Valikoima tulee vaihtelemaan, mikäli säilytän teipit jatkossakin valikoimissani, mutta nyt alkuun sieltä löytyy kymmenen erilaista designia joita on pari kappaletta kutakin. Lisäkuvat ja -tiedot löydät kaupasta.
Pieni assarikissa Mau lähettää teille myös teippihäntä-terveisensä, rennosti.. 


Eilen lisäsin verkkokauppaan myös pari pakettia ihania puisia kissa-pyykkipoikia, sekä muutamia herkän kauniita, ohuen ohuita kultaisia kirjanmerkkejä. Toivottavasti tykkäätte! :)


I know, and i´m sorry about just posting shop updates lately. This will change a bit soon when i finally get everything pictured and stocked up. Today i added small selection on pretty Masking tapes HERE. Super cute wooden cat clothespins and delicate golden bookmarks are now also available in small quantities. I hope you like them! :)

P.s. Mr. Mau sends you his tape-tailed regards, taking it easy as a proper assistant should. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti