05 kesäkuuta, 2016

Lahjasetti

Tiedättekö sen fiiliksen, kun kaverisynttärit onkin ihan justiinsa ja sulla ei oo sitä lahjaa valmiina ja sitten viime tingassa lähdet stressaantuneena sitä kasaamaan? No, mulla on siihen nyt ratkaisu. Koska olen itse ollut niin monta kertaa tossa tilanteessa, päätin tehdä pieniä kauniita valmiita lahjasettejä kauppaan, joihin kaikkiin kuuluu 1-2 uniikkia tekemääni käsityötuotetta, pari muuta söpöä valmistuotetta, sekä teemaan sopiva ihana kortti.

Helppo tapa ostaa ja antaa kaunis uniikki ja ajatuksella valmistettu lahjapaketti. :)

Lahjasetit postitetaan aina samana päivänä, mikäli tilaus on jätetty klo 12 mennessä, tai sitten seuraavana arkipäivänä. Paketin voi tilata myös suoraan saajalle, jolloin kirjoitan korttiin toivomasi tekstin ja paketoin lahjan kauniisti.

Settejä on tulossa erilaisia, mutta tänään päivitin verkkokauppaan nämä söpöt paketit. Käy katsomassa tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ!You know the feeling when your child is going to a birthday party and your sweating out the gift at the last moment? Or just don´t know what to give? I have now put together few ready made gift sets that include 1-2 handmade items by me, something small sweet and ready made plus a card to finish up the package. Pretty handy, eh? Just pick up your favorite set and give out an unique lovely present!

Gift sets are available HERE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti