02 toukokuuta, 2016

Vappuaattona Niinalla

Lauantaina suunnattiin taas koko perheen voimin Niinalle Vapun viettoon. Juhlittiin pienellä porukalla, nautittiin hyvästä ruuasta ja kauniista kevätsäästä. Lapsilla oli ihan parasta, leikkivät Niinan ihanalla pihalla ihan koko päivän trampalla pomppien, puissa kiipeillen, keinuen, potkien palloa ja heittelemällä koppeja, siinä välissä tietysti Vilppu-koiralle myös.

Kiitos Niina kivasta vapusta ja terkut kotiin! Tullaan taas pian! Ihan vaan sivuhuomautuksena, mä en kestä tota kotia ja pihaa ja kaikkea, kun se on niin täydellinen aina vaan!!!! 

Toivottavasti teilläkin siellä oli kiva vappu!? :)

On Saturday we went to my dear friend Niina´s home to enjoy the Walburgis night. just a small group of people, enjoying good food, perfect spring weather and outdoors in their lovely yard. Kids had the best time. From noon till evening they jumped on trampoline, climbed on trees, swinged, played football and threw catches - to Vilppu the dog in between too. :)

I hope you enjoyed your weekend as well!

P.s. I can´t stand how gorgeous and perfect Niina´s home and yard is!!! Always the same thing. I want to live there too! :D

4 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta mussukat! :) Ihanat kuvat olet ottanut & kiitos kauniista sanoista sinulle, ystävä :)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kauniilta ja hauskoilta juhlilta! :) Aikamoisia kiipeilijöitä nuo lapset. Hui! Itse olin samanlainen pienenä, mutta enää ei todellakaan uskaltaisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en mäkään enää puuhun taipuisi kiipeämään, tai ainakaan alas tulemaan. :D Onneks niitä voi ihan vaan halaillakin. :)

   Poista