23 marraskuuta, 2015

Oulunkylässä myyjäisissä

Muutama kuva eiliseltä, kun osallistuin Marttojen Iloiset kädet -joulumyyjäisiin. Mukavasti sain saman naapurin kun viime vuonnakin ja kuulin lisäksi, että Saara on tulossa myös Kaapelin Joulu -tapahtumaankin myymään ihania korujaan. Siellä ei tosin taideta olla lähimaillakaan toisiamme, mutta toiveesta pääsin lähelle ystävääni Rosaa, joka myy Vanja Sea -tuotteitaan suunnilleen mun selän takana. Tarkan hallipaikan ilmoittelen täällä vielä vähän myöhemmin, kun kartta varmistuu.

Tosiaan, oma kamerani on edelleen työhuoneella, mutta nämä kuvat nappasi Mika kun tuli Niksun kanssa mua myyjäisistä hakemaan. Oon aika huono esittelemään omia kuviani täällä blogissa, mutta menkööt nyt, kun se kerran kuvasarjaan osui. Ja noi punaiset silmät johtuu valvomisesta! :D

Nyt kun mun tuotanto on ollut työhuoneella, niin lapset ei ole kaikkia tuotteita nähneetkään. Niila sitten hurahti Oliver-nimiseen jättipehmoon aivan totaalisesti - ja koko kotimatkan + kotona jatkuneen suruvirren päätteeksi luovutin ja sovittiin, että Oliver (myös sattumoisin poikani toinen nimi) on nyt Niksun etukäteisjoululahja äitiltä, eikä muuta saa odottaa. Tietysti oon super iloinen, että pieni poikani tykkää noin hirveästi mun tekemistä olioista! 

Tällä viikolla on ohjelmassa työhuoneen muuttoa kotiin ja lisäksi tietysti ompelua siinä ohessa. Ensi lauantaina matkaan Leppävaaran kartanon joulumarkkinoille, jonne on tulossa ihania tuotteita taitavilta tekijöiltä. Lisäksi sinne voi etukäteen tilata (25.11. mennessä!) jouluisia leivonnaisia limpusta ja sacherkakusta lähtien!
Käy katsomassa tapahtuman facebook -sivut TÄÄLTÄ ja lue aiheesta enemmän. Tapahtumaa saa myös jakaa! Tervetuloa ja toivottavasti nähdään! 

P.s. Verkkokauppaa en päivittele juurikaan tässä myyjäissesongin alla, mutta kaikkia kuvissa näkyviä tuotteita voi kysellä sähköpostitse ja ostaa laskulla, mikäli ovat jäljellä. Ja ennen Kaapelia saatan kyllä jotain päivitelläkin. :)

Mika took these pictures yesterday when i was at my first Christmas fair of this year. My boy fell in love with the big softie kitty called Oliver (his middle name too). On our way home we had a long and tearful conversation about him having it and ended up to the decision that he can have it - but - it is his christmas present in advance from me and he cannot expect any other gifts - from me that is. I am of course very very happy that he likes my creatures so much! :) Precious little one.

P.s. My red eyes are due to staying up too late working... haven´t been drinking! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti