07 maaliskuuta, 2015

Tyynyt uudessa työtilassa

Tein kolme sisustustyynyä, jotka vein tulevan työhuone/myymälän ikkunaan myyntiin. Kankaat ovat Amy Butlerin vahvempaa puuvillaa ja jokaista reunustaa erilainen koristenauha. Tällä hetkellä tilassa ei ole varsinaisia aukioloaikoja, mutta päiväsaikaan jos siellä Mäkelänkadun suunnalla (Sörkän päässä) kuljet, niin poikkea liikkeessä jos olet tyynyistä kiinnostunut. Mulle voi myös niistä laittaa viestiä.

Nyt kun olen ALV-velvollinen yrittäjä, niin hintoihin on lisätty myös verot päälle. Huomenna arvonnan päätyttyä poistan tuotteet Etsy-kaupasta (ovat siellä sen aikaa, että voittaja voi valita lempituotteensa) ja ne päätyvät sitten jossain vaiheessa piakkoin uusille verkkosivuille myyntiin.

Tuoligalleria vetäytyy vauvalomalle ja minä menen sinne Verhoomotehtaan kanssa samoihin tiloihin, joka tulee työhuoneen lisäksi toimimaan myös myymälänä keväämmällä.

Kiitos kaikille, jotka olette kangaskyselyyn tähän mennessä vastanneet! Sen verran voin kertoa, että kankaat tulevat joka tapauksessa olemaan käsityöpuuvillalaatua, eli trikoita yms. ei ole mulle tulossa myyntiin. Onneksi niitä löytyy aika kivasti muualtakin. :)

Liberty oli mun ykkösvalinta, mutta valitettavasti kahden kuukauden tiuha viestittely siihen suuntaan ei ole tuottanut yhtään mitään tulosta, joten on hyvin epätodennäköistä, että niitä saan valikoimiin, ainakaan tähän alkuun.

Selvittelen jatkuvasti vaihtoehtoja ja ulkomaiden suuntaan lähtee tiuhaan viestejä. Aikataulu on kuitenkin rajallinen, joten koska jostain on aloitettava, näyttää Free Spirit tällä hetkellä luotettavimmalta ja helpoimmalta (nopein myös) vaihtoehdolta.

Vielä ehtii heittää vinkkejä ja toiveita kehiin edelliseen postaukseen! Luen mielenkiinnolla ja avoimella mielellä jokaisen kommentin!
Three of my new pillows are now available at Mäkelänkatu 15. There´s no opening hours but if you are passing by at day time and the lights are on, just open the door and walk in if you´re interested! :)

1 kommentti: