14 maaliskuuta, 2015

Juhlamekko

Kevät kun etenee, niin synttärikutsuja satelee hurjaa vauhtia sisään. Islan kaapissa oli juhlamekon mentävä kolo - ja koska nykyään niitä taas jopa käytetään - niin pääsin ompelemaan Mekkotehtaan Maret-kaavalla toivekankaasta juhliksen.

Siitä onkin pitkä aika kun oon ihan toiveesta saanut Islalle mekon ommella, joten oli kyllä siistiä, kun tästä tuli vielä tosi mieluinen. Kyseisen mallin kanssa olen ennenkin tapellut ja niin taas muistui edelliset tuskat mieleen tätä vääntäessä. En tiiä mikä siinä on, enkö vaan osaa lukea ohjeita (ehkä..?), mutta ei tää kyllä helppo malli ole tehdä, mulle ainakaan.

Onneksi siitä edes tuli ihana. Palkitsi vaivan. Ehtii sitten ensi viikon synttärijuhliin päälle, kun tämänpäiväisiin ei valmistunutkaan ajoissa. :)

Viitta on vanha ompelus, TÄÄLLÄ sen tarina.

Muistakaa osallistua ihanaan arvontaan!! Vielä ehtii! 

It´s that time of the year again when invitation to birthday parties start to flow. She asked me to sew her a party dress and it has been a looong time since that has happened. This was ment to be worn today but i didn´t finish it on time. I struggle with this pattern e-ve-ry time. Fortunately it looks so beautiful when all the twisting is done, rewards me every time. :)

Next week there are three parties coming up so no worries about today. This will be used.

The furry cape i have made before. You can see the story behind that HERE.

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana mekko ja tyttö!

  VastaaPoista
 2. No tosiaan ihana mekko! Ja ihana blogilöytö, ehdottomasti jään lukijaksi tänne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Ihanaa kun eksyit tänne ja kivaa, että jäit lukijaksi! =)

   Poista