03 lokakuuta, 2014

Omat villikset!

No sitten kun kerran en raaskinut äitin villiksiä pitää itse, niin piti tehdä itelle omat. Näissä ei oo niin railakkaat värit mistä tykkäisin, mutta toinen puoli musta kyllä nauttii myös hillityistä sävyistä. Nää sukat ehkä kuvastaa sitten enemmän sitä puolta. Voi olla, että on pakko tehdä vielä yhdet sukat itelle syksyksi, sellaiset kunnon väriroiskeet. :)

Mulle kävi pari viikkoa sitten köpelösti. Otin pari juoksuaskelta junalle ja pohje hajosi, ihan repesi. Tosi yököttävää ja kipeää. Kepithän siitä seurasi. En oo sitten ommellut pariin viikkoon, sen takia oonkin nyt varmaan saanut näitä neulehommia tehtyä. Viikonloppuna ajattelin uskaltautua koneen ääreen. Viikonloppuna myös arvon voittajat ylläripalkinnoille ja samalla sitten paljastan palkinnot.

Rentouttavaa viikonloppua ihkut!






Coming in English soon. :)

7 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Muta hui kauhistus! Toivottavasti pohje tulee kuntoon pikapikaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja joo-o, sitä mäkin toivon! Onneksi on vähän parempaan suuntaan nyt mennyt tän viikon sairasloman aikana, kun oon saanut kunnolla lepuuttaa jalkaa.

      Poista
  2. Oi joi. Tovottavasti saat kinttusi pian kuntoon.
    Ihanat värit noissa sukissa onkin, tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka ikävää,pikaista paranemista <3 Villasukat ihanan väriset,mistä tuon värisiä lankoja saa?? Kanipääsyt kuvaan on se suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina! Kani on kyllä sellainen söpö nappisilmä. <3 Lanka on Novitan Tivoli-mallistoa. Raidat tulee siis valmiiksi, tosin mä neuloin alkuun ja loppuun lilaa ja vihreää ensin ja lopuksi yhdet raidat. Näitä oli muutama eri väri kaupoissa, on ehkä vieläkin? Ostin toisenkin kerän tämän lisäksi, siitä onkin mun seuraavat sukat jo tekeillä! :)

      Poista