05 lokakuuta, 2014

Arvonnan voittajat ja palkinnot!

Kiitos tuhannesti kaikille teille, jotka annoitte vinkkejä ja mielipiteitä siitä, mitä toivotte multa joulun alla myyntiin! Yllättävän paljon toivottiin huiveja. Itse mietin, että ostetaanko niitä sitten talvella, kun on kylmä.. Vai olisiko enemmän syksyn ja kevään tuote?
Materiaaleja olen huiveihin kuitenkin jo hankkinut, joten niitä on tässä tulossa kyllä!

Varmasti tulee siis huivien lisäksi tossuja, pussukoita, laukkuja ja pehmoja. Katsotaan keksinkö taas jotain söpöjä heijastavia myös. Avainnauhojakin toivottiin ja kännykkäpusseja, nähtäväksemme jää mitä kaikkea saan aikaiseksi. :)

Sitten asiaan... Arvontapalkinnoiksi tein kaksi pussukkaa, joista ensiksi arvottiin pupuaiheinen. Siinä kävikin aika hullu mäihä eräälle lukijalleni, sillä Isla tempaisi arvontakiposta jo toistamiseen voittajaksi LauraLuminan! LauraLumina taisi voittaa juuri edellisessäkin arvonnassani. Aikamoista! Onneksi olkoon siis onnenmyyrä LauraLuminalle! =)


Lauran kommentti oli seuraava:

Vaikka ja mitä kaunista varmasti syntyisi sinun hyppysissäsi, mutta tässä muutama idea: Persoonallisia hiuspantoja napeilla/kukilla/eläin tms. koristeilla, yksinkertaisen mallisia kangasreppuja lapsille (tietysti sinun nerokkaalla kankaiden yhdistelyllä ja jollain kivalla twistillä), värikkäistä tilkuista tehtyjä tyynyjä, joululahja säkkejä uudella tyylillä ja sitten aina perus varmoja & hyviä on nuo tekemäsi tossut ja kauniit pehmot, lasten joulpakettiin sujautettaviksi :)

Kivaa syksyä!

-LauraLumina


Niksu puolestaan veti kiposta maatuskapussin voittajan, joka on -sirpa-! Onneksi olkoon!!

Sirpan kommentti kuului näin:

Olipas hauskat eläimet:). Koruthan on aina ihania ja pehmot myös!
-sirpa-

Laittakaa LauraLumina ja Sirpa mulle sähköpostia niin saan palkinnot matkaan! Toivottavasti ovat mieluisat. :)

P.s. Jos hyvin käy, niin juhlin jotain ensi viikon jälkeen. Sitten arvotaan uudestaan! Ja jos ei, niin sitten ehkä ei. Pitäkäähän siis peukkuja! :D

4 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta! Wau! Kiitos! Olipas super kiva yllätys toistamiseen :) Pupu pussukka on överi ihana <3 Laitan sähköpostia Nova sinulle.

  -LauraLumina

  VastaaPoista
 2. Ihanat pussukan, onnea voittajille!

  VastaaPoista
 3. Peukkuja! Ihanat pussukat♥

  VastaaPoista
 4. Oi, onpa ihania kankaita ja ompeluksia taas kerran :) Nuo joulumyyjäiset vaikuttaa kyllä tosi kivalta tapahtumalta, olisipa huippua päästä paikan päälle! Täytyy katsoa mikä tilanne ja aikataulu :) Mukavaa myyjäisvalmistelua sinne!

  VastaaPoista