23 marraskuuta, 2013

Värejä ja kuvioita

Eilen menin ja tuhlasin meille uuden maton. En edes tajunnut, että se on Vallilan mallistoa, ei jotenkin näytä siltä minkälaiseksi ne yleensä miellän. Kyllästyin edelliseen mattoon, joka suorastaan imi kaikki meidän Milon valkoiset karvat itseensä ja lisäksi kaikki roskat sun muut oikein loisti siinä. Ihastuin tähän mattoon heti, mutta se tuntuu ihastuttavan mua vielä enemmän, mitä enemmän sitä näen.

Sohvalle tein maton innostamana isoihin tyynyihin uudet päälliset. Kankaat on näitä Fidasta löydettyjä.

Isla oli viime yön kaverilla ja me Niksun kanssa leivottiin ekat piparit illalla. Niila sai valvoa vähän pitempään kuin yleensä, mussutteli menemään. :)

Pientä blogiväsymystä on ollut ilmoilla. Toivon, että se menee ohi. Oon saanut jo jotain ommeltua joulupuotiin ja yritänkin tän viikonlopun aikana saada päivitettyä kauppaan. Lisää ompeluakin on tiedossa.

Nyt me lähdetään hakemaan Ipaliinia kotiin. Kivaa!

Makkaria koristaa nyt iso taulu mihin keräsin kollaasiksi lasten tekemiä tärkeitä taideteoksia. Isla on viime vuonna maalannut isänpäiväksi Mikalle vasemmanpuoleisen potretin. Oikealla oleva paperikollaasi-potretti tehtiin lasten kanssa tänä vuonna isänpäivälahjaksi. Kaikki taulussa olevat hienoudet on isän- ja äitienpäivä kortteja molemmilta lapsilta. Makkaria koristaa myös erittäin sydämelliset paperirimpsut, jotka Isla on mulle tehnyt. :)Yesterday i went and bought us a new carpet from Vallila designs. Didn´t know it was theirs though but i just had to have it. The c arpet inspired me to sew new pillowcases for our big cushions on the sofa. I used the old vintage fabrics i found from Fida this past summer.

Isla spend last night at her friends home so me and Niksu made our first cinnamon cookies yesterday evening. He got to stay up a bit later than usually eating those delights with a happy face. :)

On our bedroom wall is now a collage of important art made by our kids. All the pictures are Mother´s- and Father´s day cards and presents. The very hearty paper garlands are also a gift from Isla to me.

I have got something else ready too and my plan is to update those to my shop during this weekend.


6 kommenttia:

 1. Kaunis matto ja noi tyynyt on aivan ihania.

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Sun koti ja kuvat sieltä saa jonkun ihmeellisen siivous, sisustus ja DIY fiiliksen päälle. Kiitos siis! <3

  VastaaPoista
 3. Inspiroivia kuvia tähän hämäryyteen. Etenkin toi vika, tekisi mieli heti alkaa virkkailemaan pikku-kukkia :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis matto! :) Mä niin haluaisin uuden maton olkkariin, kyllästyttää tää "vanha" pörrömatto joka imee kaiken pölyn sisäänsä.. toisaalta taas tää on ihanan pehmoinen istua :) huoh!

  Sun kuvat on aina niin värikkäitä <3

  VastaaPoista
 5. En saa silmiäni irti noista tyynyistä, niin ihanat väriyhdistelmät :)

  VastaaPoista