27 marraskuuta, 2013

♥ Kisuliinit vailla kotia ♥

Neljä uniikkia, huolella ja rakkaudella tehtyä super pehmeää kisua etsivät omia rakastavia kotejaan TÄÄLLÄ. Oon joskus tehnyt vähän vastaavan Niksulle ja se on edelleen rakkain lelu, joka matkustaakin elämää nähneenä joka päivä kodin ja päiväkodin väliä, sekä nukkuu kainalossa kaiket yöt.

Silmät ja nenut on turvanappeja, jotka kestää vauvankin käsittelyn irtoamatta, turvallinen lahja siis ihan pienellekin. Jokainen on oma persoonansa ja hieman lisää kisuista voit lukea kaupasta.

Postitus maksikirjeenä, mutta myös nouto sopii! Myös sähköpostitse voi ostaa, mikäli ei halua kirjautua Etsyyn/Paypaliin.

P.s. Uudemmille lukijoilleni tiedoksi, että teen aina yhden pienen uniikkierän tuotteita, jonka jälkeen samanlaisia ei ole enää tulossa. :)


Selma


Mimosa


Unna


Rosa
Four unique carefully made super soft little kitties are looking for loving homes HERE. I´ve made one almost like this for my boy and he has carried it between home and daycare ever since and never sleeps without it. So i can promise these kitties are really really soft and lovable. :)

Eyes and noses are safety buttons so kittens are safe gifts for babies too. You can read a little more of every character from my etsy shop.

6 kommenttia:

 1. Voi kun nuo on söpöjä! Tulee ihan mieleen siskon kissanpojat viime kesältä.

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöjä! Ja ihania juttuja olet muutenkin tehnyt viime aikoina.

  VastaaPoista
 3. Hei! Varaisin alustavasti Unnan. Mistä päin voi noutaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Petra! Otan vastaan ainoastaan sitovia varauksia, sillä jokainen uudelleenlistaus maksaa minulle, mutta jatketaan juttua sähköpostissa! =)

   Poista