27 syyskuuta, 2013

Syksyn värejä

Aika monta peräkkäistä syksy-nimistä postausta mulla nyt, mutta minkäs teet, kun se kaunis syksy nyt täällä kerran on. :)

Pyöräiltiin yhtenä aamuna Tuomarinkartanoon aamupalalle koko perheen voimin, tästäkin mulla on kivoja kuvia, joita en useammasta sattuneesta syystä ole vielä saanut tänne laitettua, mutta tulee varmaankin pian.. Anyways, Isla ja Niksu keräili sieltä maahan pudonneita tammenterhoja ja muita syksyn aarteita, jotka tuotiin kotiin askartelutarpeiksi ja koristukseksi.

Se on muuten jännä, miten aina kesän alkaessa on sellainen olo, että voi kunpa tää kesä ei ikinä loppuisi ja syksy ei tulisi superpitkään aikaan. Sitten kuitenkin kun syksy tulee, otan sen aina ilomielin vastaan. Tämä syksy on jotenkin ollut erityisen kaunis, vaikka siihen tuleekin liittymään surullisia muistoja.

Sunnuntai on ihan kohta, ja se pelottaa mua. Se, miten taas selviän siitä, että joudun lopettamaan 13 vuotta mun kanssa yhtä pitäneen rakkaan koiran. Onneksi mulla on nyt perhe ympärillä. Silloin, kun jouduin lopettamaan ensimmäisen koirani, sitä ei vielä ollut. Silloin tuntui, että koko maailma romahtaa. Nyt luulen, että osaan suhtautua erilaisella perspektiivillä, sunnuntainahan se selviää.

Islan päällä oleva kaunis yöpaita on peruja mun "leikki-isosiskon" lapsuudesta, jolloin hän on sitä käyttänyt. Todennäköisesti siis n. 40 vuotta vanha. Se on nyt Islalle juuri sopiva ja niin herkkä ja kaunis. Islakin tykkää siitä kauheasti.

Syksyiset askarteluohjeet tammenterhoille löytyy TÄÄLTÄ.

Kaunista ja värikästä viikonloppua kaikille ihanille lukijoilleni, tervetuloa myös uusille! :)


Crafting with the pretty supplies my kids have collected from outside. Feeling sad and scared of the Sunday that´s soon here, when my sweet beautiful dog will start her everlasting sleep. Loving the beautiful delicate nightshirt my girl is now wearing. My "pretend-big sister" has worn it about 40 years ago as a little girl.

Read more about our Autumn crafts HERE.

Have a beautiful weekend my dear readers!

12 kommenttia:

 1. Mä lohdutan aina jonkun poislähdön kohdatessa itseäni sillä, että kaikki on silti hyvin - poislähteneellä on uskoakseni parempi olla kuin koskaan täällä, me jäljellejääneet itkemme vain ikävää. Paljon voimia sulle sunnuntaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin sen järjellä ajateltuna ymmärrän, sen takia oon tähän ratkaisuun päätynytkin. Ja tiedän, että Tiku on elänyt pitkän hyvän elämän, enkä tietenkään halua että se joutuu kärsimään nyt kun vanhuus on alkanut tosissaan rasittamaan sen elämää. Tiedän myös, että ajan kuluessa ikävä helpottaa ja tulee vaan toisinaan kylään. Mua lohduttaa kaikki mun järkiajatukset ja sen tiedostaminen, että poisnukkuminen tulee tapahtumaan taas kauniisti ja rauhallisesti mun sylissä täällä kotona, samalla se tekee siitä tavallaan rankempaa, mutta kyllä se tästä. Kun on aika, niin on aika.

   Poista
 2. Ihania syksyn sävyjä!
  Voimahalaus sulle! Elämä on välillä myös luopumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on kyllä ollut niin ihanan kaunis ja värikäs syksy tähän mennessä. Kiitos myös voimahalauksesta, sitä tarvitaan. :)

   Poista
 3. Halaus minultakin. Mitä olet liimannut tammenterhojen päihin? Noin ihanan värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Ne on ihan tammenterhojen omia hattuja, maalattiin ne akryyliväreillä. toisessa blogissa siitä lisää. :)

   Poista
 4. Löysin blogisi vasta tänä kesänä ja aina ihastelen upeita värikkäitä kuviasi (ja käsitöitäsi tietysti myös).

  VastaaPoista
 5. Voimia! Syksyn kauneus ja ehkäpä myös käsityöt tuovat lohtua...

  VastaaPoista
 6. Voimia! Kauniita kuvia kauniista syksystä. Jos jaksat, haastan sut ottamaan kuvakulmia kodistasi Kotilan tyyliin. Ohjeet löytyvät blogistani.

  VastaaPoista
 7. Miten ootte voineet karvakamun lähdettyä pois? :/

  VastaaPoista