28 syyskuuta, 2012

Harlekiinihame ja lasten kasseja

Eilen saapui taas ihana paketti ulkomailta ja osaa oli pakko heti päästä vähän "tuhlailemaan". Islalle tein maailman helpoimman pikahameen ihanasta harlekiini-, vai salmiakki(?)kankaasta.

Tein myös neljä uniikkia lasten kassia myyntiin. Kaikissa on tietysti myös hauska vuorikangas ja lisänä helmillä koristeltu kumppari-avainmenperä johon saa avaimet, tai jonkun muun tärkeän roikuttimen kiinni. Ei sitten katoa kovemmassakaan menossa. ;)

Pöllökassit lähti Moisoniin (se ihana kahvila-puoti Oulunkylässä, Siltavoudintie 4) ja Punahilkka sekä Myyrä löytyy mun etsy-shopista. Pöllö-killuttimet ovatkin hävinneet Moisonista ja mun etsy-kaupasta tehokkaasti ja vein nyt Moisoniin sitten toiveesta vielä pari. Sinne siis jos ne kiinnostaa!
P.s. Niksun takkikankaasta tehty pöllökassi on nyt vihoviimeinen pala sitä samettia, siitä siis ei ole tulossa enää tuotteita ollenkaan (ja tämä on ainoa minkä olen tehnyt kankaasta myyntiin).

Nyt alkaakin olla viimeiset mahikset saada mun tuotteita ennen joulumessuja. Maatuskakorut loppui kesken ja niitä on kyselty, mutta ei tällä hetkellä saatavilla. Näidenkin kanssa kannattaa pitää mielessä, että enempää ei ole tulossa joten jos johonkin ihastut, niin hae/tilaa omaksesi. :)

Kivaa viikonloppua ihanat! Ja jälleen toivotan lämpimästi tervetulleiksi uudet lukijani. Kivaa kun
löysitte tänne! :)
               

Moisonissa / In Moison:Yesterday i got a sweeeet package of fabrics from abroad. I had to get my hands immediately on some of those. I made the "easiest-skirt-in-the-world" for Isla of these super cool harlequin fabric.

I also made four unique bags for kids. All of them have of course cute and fun linings and also an elastic band covered with pearls to hang keys or something else important on it.

Both of the owl bags went to the cute little cafe-shop Moison (Siltavoudintie 4, Oulunkylä) and the Little Red Riding hood and Mole bag are available at my etsy-shop. These are the last changes to get my unique products before the christmas fair. So if you want something, it´s good to be quick. :)
P.s. The bag made of owl corduroy, the same i used in Niila´s coat is all i had left of it. So there will be no more of that fabric in my future products (and this is the only one i made for sale).

Have a good weekend everyone! :)

12 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäitä kuvia :) Ja tosi söpöjä kasseja!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikästä menoa! Sun neiti on kyllä maailman paras mannekiini! Oletteko koskaan miettineet niitä hommia hänelle?

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Saman hoksasin minäkin, ihana malli sinulla! Värit hehkuvat ja tuovat ilon pisaroita tännekin :)

  VastaaPoista
 4. Tuo lätsä on maailman ihanin!! Olet kyllä taitava.

  VastaaPoista
 5. Vitsi, miten ihania kasseja!
  Ja ihanan värikkäästi puetut lapset :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kasseja ja hyvä idea tuo roikotin avaimille tms. :)

  VastaaPoista
 7. Onpa taas ihanuuksia! Tykkään niin sun väreistä ja myös lasten värikkäistä vaatteista :)

  VastaaPoista
 8. Niin kaunis tuo hame ja tytöt ihastui noihin kasseihin! Sä vaan osaat yhdistää just ne oikeat värit ja kuosit:)

  VastaaPoista
 9. Onpa IHANA hame :) Mustavalkoruudut näyttää jotenkin tosi kivoilta kaikkien noiden iloisten värien kanssa. Ja hienoja kasseja myös!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille! Ootte NIIN ihania! :)

  Johanna: Lätsä ON maailman ihanin, mutta ei mun tekemä, vaan Mun Tekemän tekemä. :D Katso ylimmän kommentin blogilinkki niin löydät tekijän. ;)

  Nonna: Meidän mukulat on kyllä aika tottuneita kameran edessä oleiluun, kun ovat joutuneet siihen asemaan vauvasta saakka. :) On sitä mallijuttua mietitty, mutta toistaiseksi ei olla haluttu. Katsotaan. ;)

  VastaaPoista
 11. Mistä olet hankkinut tuota salmiakki kangasta?

  VastaaPoista