01 kesäkuuta, 2012

Väriterapiaa taloista

Löysin sattumalta kuvan kauniista värikkäästä talosta. Teki mieli etsiä niitä vähän lisää. Jostain kumman syystä värikkäät talot on mulle myös yksi inspiraation lähde. Tässä muutamia herkkuja joita poimin teillekin ihasteltaviksi. :)

Rentoa viikonloppua! Ja tervetuloa uudet lukijat!!

I saw a beautiful colorful house and wanted to search some more. For some reason colorful houses are a great source of inspiration for me - among other things of course. Here are some treats i found for your delight as well. :)

Happy weekend!

Lähteet/ Sources:
http://www.happytellus.com/
Google image search

11 kommenttia:

 1. No onpa todella värikästä! Mitenkähän tuo on onnistunutkin - onkohan niillä joku kilpailu vai saavatko maalit jostain ilmaiseksi/edullisesti vai määrääkö joku viranomainen, että täytyy maalata...sillä kyllä yleensä joukkoon tuppautuu joku "mörskäkin" joka erottuu porukasta. Vai onko ne vaan kuvankäsittelyllä saatu noin kauniiksi. Nimim. epäileväinen kyynikko

  VastaaPoista
 2. Onpas piristäviä! Olisikohan tuo eka jostakin norjalaiskylästä vuonon rannalta. Mieheni mummo maalasi aikanaan vastaavan näkymän tauluksi ja minä ihastelin sitä aina hänen luonaan. Hänen siirryttyään pois näiltä main me perimme sen taulun ja nyt se ihastuttaa seinällä.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäitä maisemia! Eipä yhtään haittaisi jos suomessakin olisi näin värikkäitä naapurustoja :) Vois piristää kaamosta!

  VastaaPoista
 4. Ihanan iloisia taloja. Näitä kun aina silloin tällöin näkee, niin harmittelee miten tylsiä suurin osa rakennuksista on. Tuommoisiin taloihin kuvittelisin myös rohkeampaa sisustusta, mitä normitaloissa.

  VastaaPoista
 5. viihtyisit varmasti Venetsian vieressä olevalla Buranon saarella: http://urbanpeek.com/2011/06/19/burano-italy-the-most-colorful-in-europe/ oli vakuuttava näky nimittäin!

  VastaaPoista
 6. Mervi: Kaikki kuvat on ympäri maailmaa, voihan siellä toki olla photoshopattujakin seassa, mutta eiköhän niitä ihan oikeasti oo olemassa. Mörskiäkin varmasti on, mutta monestihan ne rajataan kuvista pois. :)

  Nonna: No eikö! :) Mika oli myös heti sitä mieltä että se olisi varmaan Norjasta. En tiedä, mutta sitä itsekin epäilen.

  Rosa: Mä oon ihan samaa mieltä! :)

  Peppi: Samaa mieltä myös sun kanssa. Ois ihan mielenkiintoista kyllä nähdä miltä sisälläkin näyttää.

  glenni: Ihan taatusti viihtyisin! Kiitos hyvästä linkistä! Otin sieltä vielä muutaman kuvan tänne lisää. :)

  VastaaPoista
 7. They are so beautiful! I love specially the 2 first photos.

  VastaaPoista
 8. Oi vitsi miten ihania! Kyllä suomeenkin vois tollasia taloja rantautua :)

  VastaaPoista
 9. Regina: I know! I love these too so much! I wish i lived in a more colorful place.

  Nuksu: No niinpä!!

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia, herkut värit, ei ihme että inspiroi! Täälläpäin on haaarmaaaata aja sateista eikä kesästä ole juuri haisuakaan, joten kiitos piristyksestä. Ja ihanaista kesäkuuta!

  Mia

  VastaaPoista
 11. Onpa ihania taloja! Olen päässyt näkemään tuollaisia Meksikossa, Brasiliassa, Curacaolla ja Aruballa.

  VastaaPoista