03 kesäkuuta, 2011

Täällä taas =)

Meillä joutui armas mäkkimme huoltoon ja oon sinnitellyt muutaman päivän vanhan läppärin varassa, jossa värit on harmaat ja näyttö pimeä ja pieni. Voi mikä ikävä tätä ihanaa konetta tulikaan! Sen takia on päivittelytkin jääneet kun turha siihen läppäriin olisi mitään kuvia ladata. Kaikki vaan näytti harmaalta ja värittömältä. Hetken jopa mietin, että onkohan mun blogi tosiaan näin rupuisen näköinen. Mut näytti kaikkien muidenkin upeat blogit tasaisen latteilta, joten en menettänyt uskoani. :)

Viime päivien ompelusaldo on jäänyt aika pieneksi kun säät on taas houkutelleet palstahommiin, mutta ompelin mä tän huivin Islalle, tai en alunperin Islalle, mutta pakko se oli taas omaksi ottaa kun tykkäsin siitä niin. Lisäksi todiste siitä, että Niksu suostuu käyttämään niitä käyttöepäilyksiä herättäneitä haaremihousujaan, näytti oikeestaan jopa aika siistiltä ne jalassaan. :)

Ja kaiken sen käppäilyn jälkeen koitti väsy.

Kolme kesälippistä on myös valmistunut ihanista Japani-kankaista! Laitan niistä oman postauksen heti kun saan laitettua ne myyntiin, eli viimeistään huomenna, ehkä jo tänään.
Our beloved Mac had to go to overhaul and i have relentlessly tried to manage with our old laptop where all the colors are grey and dark and the screen is small. God how i missed this machine (never even thought it could be so horrible without it)! I even seriously doubted the outlook of my blog, but then i checked some beautiful blogs out there and they all looked evenhandedly dull, so i kept my faith. :)

Recent weathers have drawn me into our little garden plot so i haven´t sewed that much. I did make this scarf for Isla (i ment to put it on sale but i liked it too much). And the other picture proves that Niila doesn´t only agree to wear them, but he also makes the mc hammer pants work pretty well on him. I think they´re actually kinda cool when he strolls around with his tiny little legs. :)

And after all that strolling... Zzzzzzz.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti