21 tammikuuta, 2011

Valmista kamaa

Vihdoin, pitkän hiljaisuuden jälkeen saan tänne jotain uutta lisättävää. Täällä kotona ei ole ollut hiljaista, sen voin sanoa. Kone ja sormet on sauhunnut tilaustöiden ja oman pikku-projektin kimpussa, jotka ovat siis nyt kaikki valmiita! Jihuu!

Tässä hauki, johon sain tuhlaantumaan lähes kuukauden. Olin itse aina välillä niin hukassa sen kanssa etten tiennyt mitä teen ja mihin suuntaan oon menossa, mutta lopputuloksesta tuli aika kiva, ja mikä tärkeintä, hauen tilannut ihana nainen on siihen tyytyväinen. Hauki ei ole vielä päässyt lopulliseen kotiinsa, sillä Jawsin (hauelle annettu nimi) matka jatkuu vielä. Hauki on lahja.

Kuvat saa klikattua isommaksi. Muru hei, takki auki, täältä tulee hauki, joka susta tykkää....


A custom order i made for a lovely woman, who is going to give it to her dear cousin as a gift. A pike, whose name will be "Jaws". This was kind of challenging work since i got to design all of it by myself, and a lot of times i wasn´t really sure what i was doing and where this was going. But i like what became of it. I think it has character. 

Toinenkin tilaustyö on nyt viimeisiä nappeja vaille valmis. Tein kissamummille joululahjaksi tyynyliinan joka ihastutti niin, että niitä haluttiin vielä neljä lisää. Laitan kuvia kun saan ne kokonaan valmiiksi. 

Ja sitten tämä. Jokin aika sitten laitoin kuvia palloista joita olin huovuttanut. Siihen mulla oli idea, mutta ei mitään pysyvää, varmaa tai lopullista. Tänään senkin palaset loksahtivat kohilleen ja siitä muodostui (vaikka itse sanonkin) ihan superihana kokonaisuus. Katsokaa vaikka (Klikkaa kuvat isoiksi!!). ☺
Tämä menee Taitomaan kauppaani myyntiin.This one i am so pleased with. A while ago i was planning to do something with these little balls i had felted. I had an idea but not a clear one. Today, this suddenly became obvious to me and even though i planned this out in my head, the result was even better. I´m not bragging but... i think this is SUPERcute! A little wonky owly.☺

KUVAT NÄISTÄ KAIKISTA OTTI MUN TAITAVA MIKA
ALL PICTURES WERE TAKEN BY MY TALENTED MIKA.

8 kommenttia:

 1. Heissan hani, ihana katsella ihania luomuksiasi! Ja kuulla täällä kuulumisia!
  T.Kipatchu

  VastaaPoista
 2. Moiiiii muru! Kivaa kuulla susta! Voisit laittaa teidän poppoosta kuvia mun sähköpostiin ja kuulumisia muutenkin. Siitä on taas iäisyys..

  VastaaPoista
 3. "Ihana nainen" sai paketin eilen! Jaws on tietysti ihan SUPER ja kotitossut on Niiiiiiiin Herkut! Ne on ensinnäkin just sopivat mun jalkaan enkä pysty kuvittelemaan parempia tossusia! Sä oot Nova ihan velho ja ihmeidentekijä!

  VastaaPoista
 4. Hei, koska teet jälleen niitä kotitossuja, haluaisin ehdottomasti tilata yhdet kauniista kankaasta ;)?

  VastaaPoista
 5. Eija: Mahtavaa että tykkäsit! Niin Niin kivaa! ♡ U!

  Mia: Tarkoituksena ois tehdä pian, mutku näit juttui on täs niin paljon niin en uskalla mitään varmaa sanoa. Onks muuten kokotoiveita? Voisin pistää töpinäks sua varten. =)

  VastaaPoista
 6. Hei, kiva juttu, tossujen koko vois olla joku 38? (jalan koko on se):)

  VastaaPoista
 7. Hei, laittaisitko muuten s.postiosoitteesi johonkin näkyville, voisi ottaa sitten niistä tossuista yhteyttä jne. :)?

  VastaaPoista
 8. Moikka Mia! Emaili lisätty otsakkeeseen. :)

  VastaaPoista