16 helmikuuta, 2018

Hurmaavat meikkipussit ja tiedoksi postituksista!

Ihania, pehmeitä ja tilavia Liberty meikkipusseja löytyy taas kaupasta. Tästä on leikattuna ja ompelua vailla myös pienempi malli, jotka yritän saada mahdollisimman pian tehtyä, mutta katsotaan meneekö sittenkin leikkauksen jälkeen, kun tehtävää tuntuu olevan niin paljon enemmän kuin aikaa.

Olen siis menossa ensi viikon torstaina isoon leikkaukseen (ei mitään hengenvaarallista, mutta iso leikkaus), josta tulee sairaslomaa neljä viikkoa. Ihan neljää viikkoa en usko voivani vaan maata aloillaan, mutta voinnin mukaan on tarkoitus levätä 1-2 viikkoa jonka aikana tilausten postitus seisoo/on hidasta. Vien kaikki 21.2. mennessä tehdyt tilaukset vielä tuona keskiviikkona postiin, mutta 22.2. ja sen jälkeen tehdyt tilaukset postitetaan aikaisintaan viikon päästä leikkauksesta - ja tosiaan, jos en pysy tolpillani vielä silloin, niin postitusaika voi venyä jopa kahteen viikkoon. Kaikki kiireelliset tilaukset siis kannattaa tehdä ensi viikon keskiviikkoon mennessä!

Tietenkin myös voinnin mukaan päivittelen sitten tänne, että missä mennään. :)

Minua ei ole juurikaan leikelty ikinä, joten aika kammottavaltahan tämä tuntuu, mutta yritän nyt vaan uppoutua töihin ja olla ajattelematta koko asiaa. Tulee sitten eteen kun on sen aika.

Mukavaa viikonloppua ja hiihtolomaa kaikille sitä viettäville!


Pretty and padded Liberty cosmetic pouches are again available at my shop! Smaller version of this will come too as soon as i finish sewing the lot. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti