19 joulukuuta, 2016

Tervetuloa Vanhalle!

Huomenta ystävät! Kiitos tuhannesti kaikille, jotka kävitte Kaapelilla moikkaamassa ja ostoksilla! Love you! 
Hei, markkinat jatkuu vielä, nimittäin Vanhan Joulutori pyörii vielä 23.12. saakka ja mulla on siellä yläkerran musiikkisalissa puolikas pöytä, josta löydät vielä tuotteitani joulupaketteihin - ja muutenkin!
Olen itse paikalla tänään heti, kun ovet aukeaa (en ihan iltaan saakka) ja keskiviikkona ja torstaina olen siellä myös varmasti pöydän takana. Muina päivinä saatan piipahtaa toviksi tai pidemmäksi, mutta joka tapauksessa siellä on aina joku myymässä Pro Kädentaitajien tuotteita, joten ostaa saa koko viikon ajan! :)      TwTervetuloa!!

P.s. Nyt kun en ehdi täysin reaaliajassa päivittämään saldoja verkkokauppaan voi pieniä päällekkäisyyksiä tulla, jolloin joku tuote onkin ostettu markkinoilta, mutta roikkuu vielä verkkokaupassa. Otan toki heti yhteyttä, jos ostoskoriisi on sellainen tuote päässyt. Päivittän verkkokauppaa aina, kun siihen on mahdollisuus, jotta näiltä vältyttäisiin!

P.p.s. Löydät myös tuotteitani näistä kaupoista: Siena HelsinkiOlo-huone second hand & lifestyleTikau shop ja Fiskarsista Vanja Sea & Friends liikkeestä! <3Good morning dear friends and thank you all who came to visit me at Kaapelin Joulu these past two weekends! <3 You will find my products still at the ongoing Vanhan Joulutori upstairs at the Music Hall. I have a shared table there with Pro Kädentaitajat. You will also find my products from those four shops listed above. Welcome! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti