02 joulukuuta, 2016

Cool lahjaidea ja Mitsiä ja muuta!

Olen nyt eilen ja tänään lisäillyt aimo annoksen supermageita uutuusmerkkejä verkkokauppaan ja näistä tulikin hauska lahjaidea mieleen! Taidan itse noudattaa tätä muutamaan tapaukseen (anteeksi vaan kamut, jos nyt tiedätte etukäteen lapsenne joululahjan..) ;)
... Eli, osta yksivärinen paita tai huppari tms. vaate, esipese se, tai kirjoita joku pieni ohjelappunen, jossa neuvot tekemään näin. Hanki kasa makeita silitysmerkkejä, ja anna lahjan saajan koristella itse vaate oman makunsa mukaan! Toimisi myös simppeliin kassiin. Helppoa, eikä liian kallistakaan! :)
- Myös koululaisten pakettiin hauskat Emoji-tarrat on päivitetty kauppaan!

Ensi viikonloppuna alkaakin tän vuoden ensimmäinen Kaapelin Joulu tapahtuma ja siellä on nyt tosi paljon mahtavia myyjiä mukana. Tällä kertaa tapahtuma on kahtena viikonloppuna peräkkäin (9.-11. ja 16.-18.12.) ei montaa päivää putkeen kuten viime vuonna. Tervetuloa parhaille joululahjaostoksille sinne siis! Otan mukaan omien tuotteiden lisäksi kangaspaloja, tilkkupusseja, silitysmerkkejä... ehkä jotain muutakin valmista, katsotaan.

P.s. Libertyn Mitsit saapuivat vihdoin Suomeen! Jee!!! Kankaat toimitetaan mulle tosin vasta maanantaina, koska DHL:n tyypit eivät voineet nostaa luuria korvalleen tossa pihamaalla, kun lähettäjän pääty oli merkinnyt meidän ovinumeron ihan hölmösti ovikoodin kanssa samaan putkeen. Välillä menee kyl vähän yli hilseen toisten asiakaspalvelukulttuuri. Luulisi, että ois helpompi soittaa tosta pihalta, kuin viedä kankaat takaisin päämajaan ja tehdä sama keikka uudestaan maanantaina. No mutta joo, kankaat siis lähtevät ennakkotilaajille heti maanantain postin matkaan ja tietysti myös kaikille, jotka ehtivät tilauksen tehdä viikonlopun aikana. Vielä ehtii loistavasti ommella sen joulun kauneimman mekon itselleen ja tyttärille! :)

This fun and super cool lot of iron-on patches and stickers are all now available HERE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti