13 joulukuuta, 2016

Kauneimmat lahjat, markkinoista ja postituksesta

Muutama ihana pussukka jäi tästä mallista jäi Kaapelilta vielä verkkokauppaan päivitettäväksi ja nämä löytyvät nyt TÄÄLTÄ! Uniikit huolella käsintehdyt lahjat rakkaille ystäville ja lapsille, sekä lasten ystäville, mikä sen söpömpää! Näihin mahtuu kivasti pientä tavaraa, tai namiakin sisälle ja kaupastani löydätkin kaikkea erityistä mukaan lahjapakettiin. Ei tule ihan jokaisella vastaan. ;)

Lisää päivityksiä tulossa tällä viikolla!

Postituksesta.. Postitan tilauksia tällä viikolla päivittäin ja vielä torstai-iltaan/yöhön mennessä tulleet tilaukset lähtevät perjantaina postilaatikkoon. Perjantaina tulleet tilaukset lähtevät taas seuraavana maanantaina postiin, sillä perjantaina jatkuu taas Kaapelin Joulu -messut, josta minut löytää tuotteiden kera samalta paikalta 125! Uusia tuotteita on tulossa myös sinne!

Löydät pienen valikoiman tuotteitani myös Vanhan joulumarkkinoilta 17.-23.12. Pro Kädentaitajien yhteispöydästä, joka sijaitsee parvella yläkerrassa. Olen siellä itse paikalla keskiviikkona ja torstaina 21.-22.12 koko päivän, joten silloin voi tulla Vanhallekin moikkaamaan. Tuotteet tietysti siellä pysyvät koko viikon ajan! :)Just updated some newbies to MY SHOP! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti