03 lokakuuta, 2016

Mekko, jossa timantitkin tanssii

Innostuin ompelemaan Islalle toisenkin mekon Mekkotehtaan koulutyttöjen tyyliin -kirjasta ja Libertyn uutuuskankaasta. Mekkomalli on Maibrit ja kankaana Diamond Dance. Ihastuin tähän kankaaseen heti, kun sen näin siellä Libertyn valikoimissa, sillä kauniita lilan värisiä kankaita on mielestäni tosi vaikeaa löytää. Sitten kun tytön lempivärit on lila ja musta, niin pakkohan toi lila timanttitanssi oli ottaa valikoimiin. Sen lisäksi se on kyllä muutenkin todella kaunis kangas, eli oisin ottanut joka tapauksessa.. Pienet keltaiset timantit leijuvat epäsymmetrisesti ympäriinsä ja jokainen niistä näyttää käsin piirretyltä. Ihana, ihana kangas!

Myös pikkulaukun ompelin toisesta uudesta Libertystä. Keltainen Dynasty hurmaa myös luonnossa raikkaudellaan ja kauneudellaan. Tikkasin laukun väliin vanua ja vetoketjuun lisäsin pari silkkilankatasselia. Hihna on nahkanauhaa jota ostin Hgin Kädentaitomessuilta.

Sain suomen Burda Stylelta kutsun Käsityöristeilylle, joka lähtee Tukholmaan tämän viikon torstaina ja saan ottaa sinne koko perheeni mukaan, joten nyt on kova into ommella Islalle ihania Libertyn vaatteita ja asusteita matkaan! Pojallekin ompelisin, mutta jostain syystä häntä ei mun ompelemat vaatteet ja asusteet kiinnosta (paitsi traveller laukku, joka onkin tekeillä). :D
Ja munhan siis pitäisi olla ompelemassa sinne tuotteita mukaan...!!!

Jos olet sattumoisin osallistumassa tälle kivalle risteilylle (vielä on ilmeisesti tilaa) niin messuosastolla nähdään!!So i made another dress. =) This one is made also of one of my new Liberty´s Diamond Dance. Love this fabric so so much!! Pattern is again from Mekkotehdas sewing book, Maibrit. I also sewed a small padded shoulder bag to go with the dress. That is made of Liberty´s yellow Dynasty. Pattern is my own.

I got invited by Burda Style Finland to a craft cruise to Stockholm and i get to take my whole family with me - so now i have this terrible need to sew beautiful dresses and accessories for my girl (my boy for some reason doesn´t care for my sewings..). And i should be making products for sale!!

Well, we are looking forward to this cruise! Even though i am there working i´m happy my kids and man can take it as a holiday. :)

6 kommenttia:

 1. Niin kaunis Isla ja ihanat ompelukset <3 Ihanaa matkaa teidän perheellenne!

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea kangas ja mekko! Iski kyllä silmään tuolta kangasvalikoimasta tämä, tosin katsoin, että kuviot olisi kultaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos naurispelto! ♥♥ Mekosta tuli myös Islan lemppari eikä olisi halunnut mitään muuta päällensä risteilyllä laittaakaan. :) Kuviot on kirkkaankeltaisia, mutta todella todella kaunis kangas on!

   Poista
 3. Wau! Mekko suorastaan sädehtii! Tuosta kankaasta voisin kuvitella itselleni jotain..Upea mekko ja kuvat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kangas on todella upea!! Sopisi varmasti hyvin sulle, voin kuvitella! :)

   Poista