08 lokakuuta, 2016

Burdan käsityöristeilyllä

Palattiin tänään Burda Style Finlandin  käsityöristeilyltä ja vaikka vieläkin vähän keinuttaa (vähän liian kova merenkäynti mun makuun) niin ajattelin kerrankin laittaa heti kuvat ilmoille ja levätä vasta sitten.

Tunnelma risteilyllä oli tosi mukava ja rento ja iloinen. En ole aiemmin käsityöristeilyllä ollutkaan -tämä taisi olla neljäs sellainen, mutta voin kyllä tosi lämpimästi suositella lähtemään, jos/kun ensi vuonna taas Burda sellaisen järjestää! Työpajoja ja luentoja oli runsaasti, joka nurkalla joku pieni porukka neuloi kuka mitäkin, osa ompeli pipoja, osa passiin kansia. Messuilla oli paljon kiinnostavia pikku puoteja, joissa messuilijat inspiroituneena seilasivat shoppailemassa kuoharilasit käsissään.

Libertyn kankaita, etenkin upeaa silkkimäistä tuntua ja laatua ihasteltiin taas roppakaupalla. Turkoosi Archive Lilac myytiin loppuun ja varmaan olisi muutkin värit siitä menneet, jos olisin ne ottanut mukaan. Niin upea kuosi se kyllä on luonnossa! Jätin siis pienemmät pakat kotiin ja otin mukaan kaikki, joissa oli vähintään 5 metriä rullalla. Eli pinkkiä ja tummansinistä AL:ia vielä löytyy parin mekon verran.

Lapset olivat ensi kertaa nyt Ruotsin laivalla ja olivat ihan innoissaan! Ruotsi ei niinkään kiinnostanut, ehdittiin olla siellä vaan hetki ja vielä, kun meillä ei ollut mitään päämäärää niin pienemmillä matkaajilla paloi pinna ja siinä sitten kuunneltiinkin vaan lähinnä, miten pitäisi jo mennä takaisin laivaan. Ens kerralla ehkä kuitenkin voisin lähteä jonkun kaverin kanssa, jos tarkoitus olisi päästä kivoja kauppoja kiertelemään. ;)

Mutta siis, kaiken kaikkiaan tosi kiva reissu oli meillä kaikilla, mulla oli huippunaapurit taas messuilla, järjestäjät oli superkivoja, syötiin hyvin, shoppailtiin vähän (paitsi karkkia vähän liikaa) jne..

Verkkokauppa on jälleen päivitetty saldojen osalta ja auki jälleen. Eli nyt voin mäkin viimein vähän rentoutua.

Mukavaa viikonloppua!
Today we came back from the Craft Cruise organized by Burda Style Finland. I got to take my whole family with me and while i spent most of the time working they got to hang around the boat. We all enjoyed the trip a lot. The mood in the fair was great, very easygoing and excited. Good trip!

4 kommenttia:

 1. Ihastelemassa taas kuviasi, kun ne on niin ihania, värikkäitä ja hyvin otettuja ja käsiteltyjä. Oi kumpa itsekin osaisi! Ihanalta näyttää sun myyntipisteesikin ! :)

  VastaaPoista
 2. Ristelily muiden kässäilijöiden kanssa antaa varmasti paljon, mielenkiintoista :). Samaa mieltä Niinan kanssa, sun kuvasi ovat todella ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna Mi kyllä tosiaan oli jotenkin antoisaa ja tosi kivaa. Tosi erilaista myös. :) Kiitos kovasti myös kehuista! Kiva jos joku tänne vielä jaksaa kuvia ihailemaan. :) ♥♥♥

   Poista