28 lokakuuta, 2016

Liberty Mitsin ystävät!!!

LOISTAVIA UUTISIA!! Liberty suostui painamaan pienen lisäerän Mitsiä tiedustelujeni perusteella, joten saan suosikkivärejä lisää! Tämä on ollut niin mielettömän suosittu kuosi, että päätin tehdä nyt niin - jotta aiemmin ilman jääneetkin pääsevät mahdollisesti apajille, että laitan ennakkotilausmahdollisuuden verkkokauppaan, jolloin varmistat, että saat itsellesi tarvittavan määrän haluamaasi Mitsiä. Isoja määriä ei ole tulossa tälläkään kertaa, mutta sentään enemmän kuin viimeksi!

Maanantaina 31.10 olkaa siis valppaina! Heti aamusta on Mitsiä varattavissa ennakkotilauksella (saapuvat 2-4 vkon sisällä) 2/3 tilaamastani määrästä ja loput 1/3 laitan "vapaaseen" myyntiin heti, kun ne saapuvat.

Ennakkotilauksella siis varaat itsellesi haluamasi määrän kangasta ja maksat sen verkkokauppaan normaaliostoksen tapaan, kankaat saat itsellesi heti, kun ne saapuvat Suomeen. Niitä joutuu hieman odottamaan, mutta tällä varmistat itsellesi kankaan saatavuuden. Viimeksihän nämä värit loppuivat kaikki vuorokauden sisään siitä, kun sain ne verkkokauppaan päivitettyä.
Maanantaihin - Mitsin ystävät! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti