01 toukokuuta, 2016

Synttärijuttuja

Tänään on virallisesti tämän yhden maailman ihanimman tyttösen synttäripäivä. Uskomattomalta tuntuu, että siitä on nyt yhdeksän vuotta, kun ihmeteltiin miten maailma muuttui kertaheitolla eikä voitu uskoa mitä kaikkia uusia tunteita ja ajatuksia vanhemmuus tuo tullessaan. Sen vaan sanon, että en vilpittömästi voisi olla yhtään ylpeämpi tästä lapsesta, ihana, kiltti, ajattelevainen, rakastava, herkkä pieni taiteilija. Paras.

Perjantaina juhlittiin kaverisynttäreitä naamiaisteemalla. Sen kummemmat juhlakuvat jäi kerhohuoneella ottamatta siinä kaikessa kaaoksessa, kun tänä vuonna tuli koko koululuokka ja pari muutakin kaveria juhlimaan, huh huh!!! Kaikkeen sitä hullu ryhtyykin... :D

Mun piti ommella juhlamekko tuosta ihanasta AGF:n Bijou- kankaasta, mutta ajanpuutteessa siitä tulikin keeppi. Perhoslapsi yhtä kaikki. :)
Tänään ajettiin koko perheen voimin Vanhankaupunginkosken ääreen synttäripiknikille kattavien eväiden kanssa (ja arvatkaa kenellä oli niin kiire syödä, että unohti koko kameran!), löllöteltiin auringossa ja pelattiin korttia. Ihanaa, kun valoa riittää ja aurinkokin alkaa lämmittämään. Mietittiin, että on se pyörä kyllä kätevä kulkuväline. Varsinkin meille joilla ei ole autoa. Lapset saa vielä riehua ulkona hetken kavereiden kanssa ennen iltapalaa ja -pesua. Hyvä viikonloppu.My gorgeous little girl with the most beautiful spirit turned nine today. I am proud beyond words of this child. Friday she celebrated her birthday with friends - masquerade theme. Today our whole family bicycled to "Old Towns rapid" to a birthday picnic with inclusive amount of food and goodies (and guess who was so eager to eat she forgot to take any pictures!).  Played cards and laid in the sun. I am loving this increasing light and suns warmth. Today we are letting the kids play with their friends a little bit longer outside before evening stuff. Good weekend.

3 kommenttia:

  1. voihan kauneus...hän on ihana neitokainen!!!!!

    VastaaPoista
  2. Niin kaunis synttärisankari, perhoslapsi.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
    Hyvää alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista